Kävijälaskuri

keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Vegekauppa Tampere

Avajaishumua ja kassalle jonotusta :)


Vegekauppa onpi mainio kauppaketju ja minnuu urheilijana ovatten tukeneet Vegetukku, Vegekauppa verkkokauppa (www.vegekauppa.fi) ja Vegekauppa Turku. Olen kovasti ollut tyytyväinen tuesta ja olen asiakkaanakin hankkinut tuotteita ja tykästynyt niihin kovasti. Pitkään olen kuitenkin toivonut, että Tampereelle tulisi oma Vegekauppansa, jotta herkkuja saisi muualtakin kuin verkkokaupasta tai Turusta (plus Vegekauppa Helsinki!) ja nyt rukouksiini on vastattu, sillä Vegekauppa Tampere on nyt saapunut Tampereelle ja viettänyt avajaisiaan la 28.5.! JEI!

Legendaarisen JMKE-bändin Villu Tamme ja toverit ihastelemassa Vegetarian Butcherin tuotteita avajaisissa

Avajaisissa oli legedaarisen J.M.K.E.-yhtyeen bändiläisiä ja ihan ite Villu Tamme ja tyypit siis olivat ostoksilla avajaisissa! Mie tuin kaupppaa, halpaa ku oli, muutaman kympin edestä enkä ollut ainoa! Suklaata, sipsejä, tempeä, urheilupatukoita, jätskii, limuu yms. osteli kansa vilkkaasti ja hyvä niin! Onnea omistajille ja kauppiaalle! Ja menkääs Fafa'sin ja Cafe Europan vastapäätä Aleksanterink. 26een ostoksille -hopi hopi!!!!

Vegekaupan avajaisissa Timo ja Terhi työn tuiskeessa :)


On kyllä oikiasti hienoa, kun on yksi liike missä kaikki on lähtökohtaisesti maidotonta ja monet tuotteet myös gluteenittomia, ja tuotteet siis loogisesti ovat myös vegaanisia, joka on aina tietenkin plussaa! Hinnatkaan eivät ole mitään aivan älyttömiä, vaan monet tuotteet ovat kohtuuhintaisia tai peräti halpoja, ja avajaisissa tietenkin oli monista tuotteista lisäksi alennuksia! Suosittelen asioimaan Vegekauppa Tamperessa! EETTISIÄ OSTOKSIA JA MAKOISIA RUOKAHETKIÄ! T. Krisse Tuominen.

 

Monenlaista proteiinipatukkaa, ruokapatukkaa ja herkkupatukkaa... Suosittelen oikean alanurkan CRUNCHEReita suuresti!!! Monissa kisoissa testattuja ovatten ne!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti