Kävijälaskuri

sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Aappena tää hymyä kansalle näyttää!

Terppa, termos, termonderos, terendeeros, tere, tervehdys, moi, moikkelis ja moide vuaan Siulle rakas julkinen jumppaus- ja urheilupäiväkirjani! Kiva että siekin olet täällä taaas ja näin pirtsakkana liikenteessä. Peräti sunnuntainakin! Oot Sie vuaan mahtista seuraa!Iltalenkillä jölköttelemässä yks vähän tärähtänyt orankimamma

Se on yksi eehana aamu tuaas takana! Paikkoja särki ja kolotti uaamulla tuaas ja olo oli muutenkin sellainen, että ee oikkee hotsittais mikkee. Noh, eipä siinä mitteen, mie hymyilin vuaan levveesti muaailmalle ja peilille ja olo koheni pikkuhiljaa. Toki vedenjuomisella, tajunnanheräämisellä, aamusoijajugurtilla, vitamiineilla ja kevyellä aamujumpallakin oli osuutensa fiiliksen paranemiseen, uson ma, mutta tokkopa tuossa hymyilemisessä mitään haittaakaan oli.


Aappena pullahtamassa avaruusaikajatkumosta takas meiän univertsumiin :-)
 
Aamuvaaka näytti tännään aappenalle alimmillaan 86,8 kg ja pittuuteni onpi yhä vaivaiset 177 cm, ellei jokin ihmekeiju oo käynynnä yöllä napsaisemassa puies taikka venäyttämässä minnuu pitkääsemmäks. Että näin ollen jos tuosta laskee suuntaa-antavan bmi:n, niin painoindeksilaskuri osaa kertoa mulle "Uusi painoindeksisi on 27,10. Perinteisen laskutavan mukainen painoindeksisi olisi: 27,70. Lievä ylipaino 25,0 – 29,9", internetin kummaksustattavan ihmeellisessä muaailmassa.

Aappena aappenaluolassa? ;-)

Mie siis todellakin olen tippunut kaikkien ihanien supersankarien superraskaasta +90 kg painoluokasta puies ja olen siis alipainoinen siihen sarjaan mihin olen näytöt urheilijana tehnyt. Eipä siinä sitten mitteen. Pittee tottua ajatukseen, että olen vain raskaassa sarjassa eli -90 kg -painoluokassa ja jos en jaksa nähdä paperisodan vaivaa että anoisin itteni +90-kg-painoluokkaa, vaikka olen alamittainen siinä kisaamaan, niin kisaan sitten jatkossa -90 kg-painoluokassa ja teen vaikka uudet näytöt sm-, em- ja mm-kisoihin eri liitoilla.


Todella tyylikäs poseeraus kuntosalilla peilin kautta. Hahaha, kun näyttääkin eeehanalta! ;-)

Kuten kuvista näkkyy, mie en ole todellakaan pyrkinyt alhaiseen rasvaprosenttiin enkä sixpackin hankkimiseen. Mie oon sitä vanhaa koulukuntaa, jonka mukkaan voimailijan on hyvä syyä paljo ja treenata palajo. Energia otetaan lähtökohtaisesti ruuasta eikä lisäravinteista ja eri treenikausien sisällä perussyömisessä ei ole suurensuuria muutoksia. Proteiinin ja hiilihydraattien suhde ja määrä toki vaihtelee eri kausien sisällä ja kisoja varten tankataan hiilaria ja kreatiinia. Mutta peruspaketti on jokseenkin samanlainen, ja jos siitä poiketaan, kyse on jonkinlaisesta minikaudesta ja sen yhteydessä tavallisesta poikkeavasta ruokakuurista, joka poikkeuksena vahvistaa säännön.

Kyä se kolme-neljäkymppisen voimaurheilevan lähiömutsin kroppa on komia ja kaunis :-)

Mie en ole bodari eli kotimaisittain kehonrakentaja, vuaan voimailija ja voimaurheilija ja sellaisena uaattelin pyssyykin. Ja se näkkyy niin syömisissä, juomisissa, treenaamisessa, elämässä, kilpailuissa, valmentamisissa kuin ulkonäössäkin. Mie koen, että miun on turha kitistellä ylenmäärin syömisissä ja hifistellä treeneissä, kun muumimamman ropasta ny vuaan ei iliman pihtejä, puukkoja ja injektioneuloja rakennella barbin roppaa väkisteenkään viääntämällä ja luut vinksin vonkin kiääntelemällä.

Ei löyry sikspäkkiä, sekspäkkiä eikä kekspäkkiä aappenamammalta, mutta ohan se neljääkymppiä lähentyvä nuaaras kaanis näky ilkosilteen -eiks ookki? Ai nou whut ur luuking at ;-)

Ja miks tarviiskaan? Miusta muaailma on ihana kö siinä eleskellöö muumimammoja, nuuskamuikkusia, pikkumyitä, mörköjä, haisuleita, hemuloita, muumipappoja ja vaikka mitä hattivatteja! On mahtavaa, että joillain sykkii syän fitnessiin, joillain krossfittiin, joillain classical bodybuildingiin, joillain kädenvääntöön, joillain otevoimailuun, joillain vaikka eukonkantoon ja saappaanheittoon, ja joillain vähän kaikenlaiseen. Ja joitain ei voimailu eikä urheilu vois vähempää kiinnostaa! Se on just mahtavaa! Upeaa että meitä on monneen junnaan, resiinaan, laivaan, puattiin, purtilloon, lentokoneeseen, riippuliituriin, leijaan ja jotkut viihtyy varjoissa, puissa tahi luolissa!

Aappena, masu ja muuten vuaan mahtava roppa!

Ja vaikka miulla tässä on yleis-, perus-, kestävyys- ja toiminnallisen liikunnan -kuntokausilla paino tippunut, en mie ole tässä ollut liikenteessä nk. ulkonäkö edellä, tehdäkseni ittestäni jotenkin kauniimman, sutjakamman ja viehättävämmän. Miehän oon koko ajan sama tyyppi, puutteineni ja hyvine ominaisuuksineni, on miulla kiloja vähän, erittäin vähän, paljon taikka todella paljon. Miulla ei koskaan kuitenkaan ole ollut liikaa painoa, ei ylimääräisiä kiloja, ei kiloja joittenka takia miun on pakko laihduttaa, eikä mitään syytä rankaista kroppaani.

Tuollattinen roppa se on! Hyvä kroppa se on!


Miun kroppahan on just ihana, mahtava ja mainio. Omanlaisensa Luojan luoma uniikki taideteos! Jotain mitä kelpaa katsoa, ihailla, rakastaa, koskettaa ja rakastella. Jotain missä on ihana olla ja jolla on ihana tehdä mahtavia asioita! En mie halluu rankaista roppaani, en kitistellä "näyttääkseni kauniilta" eikä "ollakseni vielä parempi"! Miehän oon just täydellinen omana ittenäni, sen näköisenä ja kokoisena kuin kulloinkin olen!

Masuni on kommee -Jee!


Välillä ollut lihasta enemmän, välillä vähemmän, välillä ollut pläskiä vähän, välillä paljon, muttei koskaan liikaa! Iliman rasvaahan meiän kroppa meinaan ei kauaa kulje, jos ollenkaa! Ja jos pakko mennä äärimmäisyyksiin, teen mieluummin kunnon megahypersuperöverit kuin säälittävän hassunhauskat vajarit.

Kyä aappenan kelepoo olla iliman paitoo kö roppa on kaunis kö juhannusmorsian hääyön jälkeisenä uaamuna ;-)


Mie rakastan miun kroppaa enkä mie häppee sitä. En häppee näyttää miun kehooni, paljastaa itteeni. Miun maha on ihana! Seksikäs mukava, pyöreä, kaunis kilpikonnan kuori, joka suojaa mukavasti sisäelimiäni ja toimii mukavasti kompassina, vaikkapa kyykätessä taikka mavettaessa! ;-)

Eroottinen ei tämä kuva kyllä ole etenkään nuaaman osalta sitten pätkääkään.


Mie oon pian kolkytkuus ja olen onnellinen siitä, että olen elossa, keuhkot toimivat riittävästi, jalat toimivat riittävästi, kaädet toimivat riittävästi ja selekäkin kestää ihan jees. Miulla on kroppa, jolla pystyy tekemään asioita ja haluan pitää asian niin pitkään kuin se on mahdollista! Ja miun kroppa on sellainen kuin se on! En mie halluu haaskata ennee sekuntiakaan sen ajattelemiseen, että kelpaanko sen kanssa. Pah! Jos en kelpais kumppanilleni sellaisena kuin olen, saisi kumppanini painua vaikka suolle marjaan ja ehtiä mettästä uuen rakkaan, tai veistäköön vaikka puusta patsaan ja koinikkoon sitä sitten!

It's alive!  It's a monsta! ;-)


En mie aio mielistellä ja miellyttää ennee ketteen! Jos en kelepoo sellaattisena kö oon, niin olkohon! Hyöhän siinä menettää, en mie! Ja mie aion nauttia jatkossakin siitä kuinka kylmä rauta lämpenee treenin myötä käsissä ja siitä kuinka saan penkatessa selkäni kaarelle, joka kestää kuljetettavan kuoormanja jonka jalat jaksavat kantaa.

Kyä lähtee, sanoos tamperelaanen orankutankkimammakin! <3


Mie aion nauttia jatkossakin siitä kuinka onnistun jossain voimasuorituksessa tai siitä kuinka vesi hyväilee ruumistani treenin jälkeen. Ja aion nauttia kropallani rakkaani kosketuksista. Miun keho on miun ja mie tässä kehossani elän! Muut huolehtikoon omista kiloistaan, koloistaan ja oloistaan!


uu mama, siinä kommee mamma!

Meikäaappena aiokoo jatkossakin olla sellaattinen lötkö, pötkö ja mötkö kuin kulloinkin olen! Ja jos blogikaan ei miellytä, niin ei tarvihe tulla töllöttellemmään ja möllöttelemmään tänne! Mie en aio muuttaa ihteeni "katsottavammaksi", "naisellisemmaksi", tai "kauniimmaksi". Mie oon just hyvä näin ja meno senkön paranoo mitä enemmän tulloo ikkee ja kokemusta mittariin!

Jee jee jee!


Ja kokemuksista ja mittareista puheenollen. Nyt on sitten orankimamma testannut tiim aappenalaisten kanssa Google Hangoutsin pyörittämistä ja lähettämistä. Ja kaikkine puutteineenkin tuo on ihan jees, simppeli, näppärä juttu, jolla voi tehdä jonnisortin livestreamaustakin.

Maha ja kurttuset kalsarit, se on sitä varhaiskeski-ikäisen erööttisyyttä :-)


Ei varmaan tuu kellekään aivan puskista, jos tässä kirjoitan, että lauantaina 6.8. saatamme testata Tiim Aappenalla lähettää jotain treenailuamme, jutusteluamme, mutusteluamme ja tai kilvoitteluamme muitten iloksi, ihastukseksi, ja kenties vihastukseksikin.

On se vuaan kommee ja kaanis se orankutankin kroppa! ;-)


Varmaan jossain kohtaa jotain livearvontaakin voisi tuon tai YouTuben livestreamauksen kautta tehdä. Kansa varmaan odottaa vapisevana hengitystään pidätellen! ;-) Taikka sitten ei! 8-) Mutta kiinnosti taikka ei, niin sellaisen kuitenkin kehiin jossain kohtaa pykäämme!

Metataide-multimedia-teeseitetairetta


Johan tässä tuli sellaattinen blögälespökäles ettei sitä kukkaan purematta kertalaakilla niele, vai miten se nyt menikään ja happamia on ketunmarjatkin, ja silleensä, joten laitan tämänkertaisen tarinalaarin säpit kii ja nähdään seuraavassa blogautuksessa! Hyvvee treeniä ja ihtensäarvostamista kaikille! T. Krisse Tuominen, naisten avoimen superraskaan sarjan klassisen penkkipunnerruksen euroopanmestari 2016! 8-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti