Kävijälaskuri

perjantai 21. huhtikuuta 2017

Jouko Holman hoidosta

Keskiviikkona olin Natural Woima & Wellnessin businessimperiumin piäämajalla Possijärvenk. 3ssa Tampereen kaupunginosassa Lielahdessa Jouko Holman käsiteltävänä alkuiltapäivästä. Jatkossa Holman Jouko käy kaupalla kerran viikossa, ja jatkossa useamminkin, jos vain kysyntää ja asiakasvirtaa hänen hoitoihinsa on.
Oman kokemukseni perusteella voinpi todeta, että hengissä ollaan ja hoidon jälkeen ryhti ollut tavallista parempi ja kipuja huomattavasti vähemmän. Suorastaan harvinaislaatuisen kivuton olo näin kolme päivää myöhemmin. Ja se on paljon se henkilölle, joka ylleensä kärsii jokapäiväisistä kammottavista kivuista. Nyt olo ei todellakaan ole ollut sellainen keskiviikkona, torstaina eikä vielä tännään torstainakkaan. 


Kävely ja yleinen olo on selkeästi helpompaa, kun kroppa ei oo hoidon jälkeen täynnä kimppuuntuneita kipupisteitä ja kun keho ei ole enää kaiken aikaa joka suuntaan vinossa ja hakeutumassa vahvaan gorillalysyetukenoon. Että ihan jo tällä kokemuksella voin suositella Jouko Holman palveluita. Mahdollisimman kivutonta oloa toivottaen!!!! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti