Yleistä höpöötystä

Tervehdys arvon lukija! Se on kesä hyvässä pöhinässä ja lämpöä piisaa jakaa vaikka muihin maihin! Ite en ole suurin kuumuuten ystävä, mutta suaapa ilimatteeks reevitamiiniloita aarinkosta, niin männeehä tuo puaahde muitten vaevojen mukana. Kuumuuesta huolimati on tullut jumpattua, joogattua, meditoitua, venyteltyä, mavetettua, penkattua, kyykättyäkin, harrastettua rakkauen hetkiä haniseni kanssa, käveltyä, hölkättyä, oleskeltua ja käyskenneltyä monenmoisissa maastoissa, ja käytyä huvipuistossa hassuttelemassa. Elo on muutoinkin liian lyhyt ja synkkä, nii en uaatellu jatkosakaan kärvistellä kurjuutta itkien ja märehtien. Hymy virneellä männää jatkosakin, riemun kautta. Nih!




Käytiin Pohojammaa -youtubettajan, oman haniseni, ja aena yhtä lupsakan Nääshallin penkkikarhujen primus motorin ja selitysten mestarin Pasi "ku oli tota" Ryhäsen kanssa höntsäämäsä läpsyjä Särkänniemen nyrkkeilylaitteeseen.

          

Hani otti pelkällä peukalonivelellä 369 tuloksen eli vahva peukuttaja on hän. Pasi, kuten haninikin, koitti ekaa kertaa koko nyrkkeilymasiinaa, mutta ei ne huonoja lukuja olleet ollenkaan! Suoralla lyöden luvut jäivät tulosteni alle, mutta koukulla paukauttaen meni ohi suoralla lyötyjen tulosteni. Ei paha ollenkaan!



Pohojammaa se paukutteli meistä eniten! Laitteen näytössä iskuvoimaluvuissa mentiin reilusti yli 800 lukemien ja sainpa kunnian  myös esiintyä laitteen vakauttajapainona cameoroolissa viteollaan.  On se hurja tuo Pohojammaa!!!! Koko laite heiluu ku ukko tinttaa menemään! Lupsakka uguli, mutta kourat kuin kiveä!


Oli se kivaa vaihtelua tavallisen nyrkkeilypallon tahi -säkin läpsimisen sijaan tuo Särkänniemen huvipuistoalueella nyrkkeilypelin paukuttelu. Tykkäsin hyvästä seurasta ja hyvästä höntsäilymeiningistä. Uudelleen varmaan vielä kesän aikana. Hyvät höntsäilyt teillekin hyvässä zenhengessä! T. Krisse Aappena Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas