Kävijälaskuri

torstai 20. syyskuuta 2018

Hyvää torstaita

Se on torstai taas ja toimistopäivä menneillään. Röihommiin valuttava oli siis abenan. Päivän parhaimmat hetket tod näk onpi aamutee, kahvitunti ja ruokatunti, niin kuin kasvavalla apinalla toki pitää ollakin pikku hiljaa voimailun pariin takaisin palaillessa ollakin ;-) Hih! No joo, kyä tästä hyvä päivä vielä tulloo!


Aamulla se herätyskello sai piristä kerran jo toisenkin ennen kuin sain silmäni auki ja sängystä ylös. Oli todella hitaalla käyvä, kankea, fibromyalgiakipuinen aamu ennen kuin sain itseni kammettua ulos itteni asunnosta pysäkille. Pysäkillä sekä aamun viileys että aamuaurinko virvoittivat minut.


Bussinvaihdon jälkeen satuin duunikamun kanssa samaan bussiin ja loppumatka menikin jouten jutellessa. Aamupalaverin jälkeen makoisaa Muumien rooibosteetä. Hyödynsin duunipaikan ompelukonetta ja pistin nk. lantiotukihousut kuntoon. Tämän jälkeen konetyöskentelyä, paperihommii, tulostelua yms. Aika normiohvicepäivä siis.


Duunailupäivän jälkeen sitten menen takaisin kotiluolaan The Duden (kuvissa oleva hemmo) ja oman hanin seuraan ja on meitä muitakin siellä sitten ja edistetään projekteja. Jos vaikka nikkaroisikin ennen nukkumaanmenoa. Huomenna vielä ohvicepäevvee, lauantaina nikkarointia porukalla, ja sunnuntaina aattelin lötköttää kotona sänkyssä kuin rannalle rompsahtanut mötkösaurus.Toki tässä kuntouttavaa kylki-, lantio- ja selkä- jumppaa, meditaatiota, joogaa teen useampana päivänä, mutta aina kuin mahdollista ajattelin ottaa rennosti. Elämä on aivan liian lyhyt lyhennettäväksi lisää stressaamalla. Stressitöntä arkea kansalle! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti