Kävijälaskuri

torstai 20. syyskuuta 2018

Suuri riemu pienestä

Tervehdys rakkaat blogini lukijat. Seitsemisen viikkoa sitten miulla sekä revähti selkä että venähti kylyki. Paranemisprosessin aikana nilkka kipeytyi ja polvi muljahti hieman ja selän ja lantion perusvaivat ärtyivät entisestään. Onneksi sain kuntoutusta fysiatrisella ja minulla oli oikein ihana fysioterapeutti. Edistystä on kuitenkin tapahtunut ja olen tyytyväinen kun elämäni alkaa pikkuhiljaa palautumaan entisiin uomiinsa.

Tänään tein pitkästä aikaa treeniä, jota voi kutsua jonkinlaiseksi voimatreeniksi. Lämmittelyjen ja venyttelyjen jälkeen tein penkkipunnerrusta peräti 4*8-10 8,5 kg tangolla ja huimat 2*5*20 kg 20 kg voimanostotangolla.Ihan rehellisesti sanottuna pidin tankoa tuon 20 kg tangolla treenaamisen jälkeen. Venyttelin, tein kuntouttavaa selkäjumppaa ja makailin tovin sängyssä selällään. Kotona treenaamisen etuja. Vesipullon täyttöön ei myöskään ollut tungosta.
Haukottuani henkeäni ja hikoiltuani hetken aikaan kuin kiimainen laama hellekeleillä, tein melkoisen määrän vatsarullauksia ab roller -meiningillä käyttäen vatsarullana fussball -tankoa, jonka päissä oli 2,5 kg painot ja klipsulukot. Hani kannusti innokkaasti omintakeisella tyylillään minua rullailemaan old school vahtarullailua sinnikkäästi.


Venyttelyjä, asentojumppaa, vettä naamariin ja suihkuun. Ja tietenkin iloista raportointia nettimaailmaan siitä, että jotain vaffailujuttuilua on taas edes räpiköity ja räpelletty. Kyllä sitä vähästä tuleekin suuri riemu ja ilo. Hyvä mieli nyt, että pystyi jumppaamaan noinkin "raivokkaasti". Kohti suurempia rautoja. Hyvät treenit ja jumpat lukijoille! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti