Kävijälaskuri

keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Niitä näitä, nuita noita

Tervehdys rakkaat lukijat.  On oikein mukava, että teitä on niin lukuisasti löytänyt tiensä vaatimattoman blogini ja sanailuni pariin. Blogini sijalla 23 Blogit.fi -blogiportaalin urheilu- ja liikuntablogien listauksessa.  Ihan kiva saavutus on se, kun olen kuitenkin urheilijana ja toimijana muutenkin aika marginaalissa. Eikä kyllä ole kaipausta mainstreamiin, sen voin kertoa. 
Perjantaina otin levon kannalta ja poikkeuksellisesti nautin hyvän ruuoan kera usiamman sidundeeroksen piiiiitkästä aikaa ja ilmeisesti päinvastoin kuin monella muulla, lauantaiaamulla oli oikein pirtsakka olo!!!!!Lauantaiaaumun virralla vetäsin jo tommoset ylläolevan gifun mukaiset jumpat hanin kans yhteistuumin.... hani oli vähän niinkö toi tanko tossa, jos siis tajuutte mitä hehehehehehe "ajan" takaa, Kyllä hyvä yhteisjumppa on aina hyvä yhteisjumppa.Lauantai-iltapäivällä kamu tuli kylään. Puhuttiin mie, hani ja frendu,,asioista taivaan ja maan välillä. Puhuttiin meditoinnista, joogasta, tantrasta, tantrisesta tiestä, retkeilystä, pyräilystä, jumpasta, omapainoharjoittelusta. ruuoasta, elokuvista, Anal Thunderin Ass Monkey -musiikkivideosta, varastohommista, ja monesta muusta asiasta. Lyhyesti sanottuna, elämästä.Maanantaimeisinkei: tuli käytyy terkkarissa, apteekissa, Vegekauppa Tampereessa, ja käväisin Kodin kakkoselta hakemassa erilaisia halpoi pöydänjalkoi materiaaliksi erinäisiin teeseitte -rojekteihin.... sitten tuli vedeltyy vitamiinei, ruokaa, lepoo ja chillisti muskle ja vesabbs fööörymeillä...


En muista minä päivänä penkkasin toistamiseen (su?) sitten alaselän revähdyksen, mutta hieno juttu se oli. Nyt en aloittanut 8,5 kg tangolla vaan ihan reteästi 20 kg voimanostotangolla. Tein tyyliin kasin tangolla, vitosen tangolla, vitosen 22,5 kglla, kolmosen 25 kglla ja 30 kglla ykkösen.  Kyllä selästä tuntee, että sitä aristaa kaarta ottaessa eikä se todellakaan ole paketin vahvin osa. Tästä se nousu ylöspäin kuitenkin alkaa.Eilen tiistaina uskaltauduin kyykyn maailmaan. Asettelin liikuteltavat kyykkyständit paikoilleen ja korkeudelleen ja tangon paikoilleen hanin treenua varten. Siinä sitä alkulämpöä oli itellekin kun roudin vielä painojakin räkkien luo.Varsinaiseksi alkulämmöksi tein swiss barilla kulmasoutua. Lajilämpönä tein ensin vitosen ja sitten kasin pelkällä 20 kg tangolla. 30 kg kuormalla kyykkäsin vitosen. 40 kglla kolmosen. 50 kglla ja 60 kglla kolmonen. 65 kglla otin ykkösen. Nämä kyykyt eivät olleet just ja just kisanostokorkeuteen menoja, vaan syväkyykkyjä tankoniskassa eli ass to the grass -meiningillä. Tyyli oli hitaahko alas ja pienen paussin jälkeen räjähtävä nousu. Kyykyn jälkeen vielä swiss barilla pystypunnerrusta seiska, ja pari vitosta. Venyttelyitä, hieman joogaa ja meditaatiota ja reenu oli siinä. Kyllä tuli hyvä mieli.On se kiva, kun jaksaa ja pystyy edes jonkinlaista treenua tekemään. Onhan noi pikkurautoja, muttei tässä mihinkään kiire ole ollenkaan. Ainakaan paikkojaan telomaan. Rakastan elämää ja mikäs tässä ollessa, kun elämä hymyilee kanssani. Hymyherkkää syksyä kaikille! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti