Aivozombi se taas vaeltaa

Jäi yöunet kovasta yrityksestä turhan vajaiksi ja unet turhan levottomiksi. Kivut, säryt ja köhä kiepututti ja valvotutti. Sellaista se on. En valita, totean vain. Siitäkin huolimatta, että aivot roikkuu narikassa, oon ihan hyvin saanut laahusteltua päivässä etteenpäin.



Päivän touhusaldona tähän asti: mm.; hammaslääkärissä käyty ja juurihoito saatu vihdoinkin valmiiksi, käyty suosikkiantikassani Lukulaarissa (nakkasin levyi sinne, sain rahaa), käyty Lidlissä Ratinassa ostoksilla, hengattu Ratinan kohtaamisaukiolla syöden banaania ja sipsei ja nettinörtteilty, kotio kävely, ja kotona safkaa, chillinkii, ja asioitten järkkäilyä internetsin suosiollisella avustuksella.... Taustalla blogatessa pyörii Revenge of the Zombies -elokuva. Sopii hyvin aivokuolleehkoon ja laahustavaan tunnelmaani.



Jos tänään pääsisin ajoissa nukkumaan ja nukkuisin edes siedettävästi, niin huomenna palaverissa en olisi ainakaan ihan yhtä väsymys tööt kuin mitä olen nyt.... Toivossa on hyvä elää. Kauniita unia ja energistä huomista! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas