Kävijälaskuri

perjantai 28. syyskuuta 2018

Perjantaipenkkausta

Perjantai-illat voi viettää monin tavoin ja monin tavoin niitä on tullut vietettyä elämän aikana. Tänään perjantai-iltaa on vietetty hanin kanssa kotisalilla rattoisasti aikaa viettämällä penkkipunnerruksen ja sen apuliikkeitten parissa.Ensin venyttelin, järjestelin nostopaikkaa ja tein liikkuvuusliikkeitä mitä saanut pinkan fyssarilta selän ja lantion kuntoutumisen edistämiseksi. Ja sitten vaihdoin arkiasusta penkkausasuun.  Koska tauon jälkeen pikkuraudalkin penkkaaminen on yhtä juhlaa, laitoin sitten juhlatopin ja minihameen penkkausjuhla-asuksi. Se o perjantai nyt -penkkiperjantai!Lajilämpönä tein penkkipunnerrusta pelkällä 20 kg:n tangolla kolmesti. Kolmosena 30 kg, 40 kg, 50 kg ja ykköset 60 kglla ja 70 kglla. Huimaa nousua selän revähdyksen ja kyljen venähdyksen jälkeen. Kolmas viikko kun tässä nyt jotain höntsätään.
Eihän toi selkä mikään normaali ole, mutta alkaa selkeästikin kestämään arjessa monia asioita taas ja voi penkata jollain muullakin kuin todella pienillä raudoilla. Kaukana yhden toiston maksimista ennen revähdystä ollaan, mutta takaisin ei ole mikään kiire. Ja tuli todellakin hyvä mieli, kun pääsi nostamaan edes 70 kg penkkipunnerruksessa. Voi sitä riemua, iloa ja hurmoshenkeä!
Penkkauksen jälkeen tehty leuanvetoja kahvoilla, etunojapunnerrusta eri leveyksiltä ja korkeuksilta punnerruskahvoilla, vatsarullausta, seuraavaksi pystypunnerrusta thor barilla ja lopuksi ez-tangolla haupitsei. Meidän perjantai on ihan paras perjantai meille.On se kumma juttu kun ihan hiki tuli päälle. Hyvä jumppa, parempi mieli. Tästä on hyvä jatkaa jumppaamista ja voimailua eteenpäin. On se ihanaa, kun pystyy taas liikkumaan ja waffaileenkin suurin piirtein normaalisti. Hyviä jumppia kansalle! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti