Myllyranta Rockista nauttimassa Lempäälässä

Elämässä on hyvä olla muutakin kuin vain voimanostoa ja sen apuliikkeitä, joogaa, meditaatiota, kävelyä, yms. reippailua. Lepo ja rentoutuminen ja vapaa-aika on myös kiva juttu. Tässäpä pieni vetsariraportti miulta.



Myllyranta Rockia vietettiin Lempäälässä 26.5. erittäin kauniissa ympäristösä hyvän sään antaessa parastaan kansalle. Ehdimme paikalle sopivasti katsomaan vallan tyrnävää Kuona –yhtyeen basismiprogeilua ja punkin rynttäysränttäysränttätänttäystä.



Kyllä tuota katseli mielellään kö parrakas basistiääntelijä oli nättinä kauniissa mekossa, ja kuuntelihan keikan myös muitten vaivojen mukana. Kiva keikka, josta piisasi juttelemisen aihetta seuraavillekin päiville.



Olimme tulleet Tampereelta Lempäälään iScream rockkuoron keikkaa varten ja oli kyllä paras keikka mitä poppoolta tullut nähtyä. Oli kyllä paras esiintyjä koko festarillakin. Kaunista, näyttävää, eleikästä ja nyanssirikasta rockklassikoitten versiointia hienoina kuorosovituksina.



Dirty Thieves oli ennakkopuheitten mukaan kovakin Hellacopters-actionrockpoppoo. Tiedäpä häntä. Laiskasti länkyteltyä mainstreamrokittelua se miulle oli, nk. aikuiseen makuun sovitettuna. Kuuntelihan sitä AORää pari piisiä lavan edustalla, muut piisit kuuntelin etäämpää, kun alkoi mielikuvitukseton rokinlänkytys puuduttaa. Ihan jees bändi, mutta ei tuosta kyä rockin pelastajaksi ole.



A1ka ja E.L.E. tuli kuunneltua etäältä, kun musiikki oli omaan makuun liian kovalla, ja päätimme lähteä kävelemään pitkin lähialueita. Hyvältä kuulostivat kauempaa kuunnellen ja kävely kohensi mielialaa. Kumpikin em. bändi esitti ilmeikkäästi laulettua ja hyvin sovitettua musiikkia. Tykkäsin. Festarin päätti voittajan elkein möykkämetallia esimerkillisesti metelöinyt Dystocracy. Hyvä bändi genressään. Kunniakas päätös myös festarille. Tästä oli hyvä lähteä kotiin.



Festivaalista jäi hyvä fiilis. Mukavaa, kun oli asiallinen ja monipuolinen ilmaisfetsivaali, jossa järjestyksenvalvonta ja juonnot olivat hyviä. Paikat pysyivät siistinä ja tunnelma oli leppoisaa. Kiitoksia festivaalista järjestäjille ja bändeille! Kaunista kesää! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

  1. Mukava kuulla, että ainakin jokunen vuosi sitten järjestyksenvalvonta pelasi. Nyt on ollut kaikenlaista uutista liikkeellä niin hulinoivista festarilaisista kuin epäilyttävistä valvojistakin, että tällainen uutinen on mukava. Järjestyksenvalvonta on toki tärkeää, ja toivottavati voimme siihen jatkossakin luottaa.
    https://jarjestys.fi/jarjestyksenvalvonta/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas