Voimainkoettelua

Tuli sitten oltuu iloisesti puoltoist vkoo kuumees ja yhteensä yli kaks vkoo kesäflunssas, otettua pari antibioottikuuriakin, ja olo on yhä kohtuullisen heikko. Koska sairastelin noinkin pitkään, meni ymmärrettävästi treenikuviot uusiksi ja päätin ottaa selvää tämän hetken pena- ja mavekunnostani.



Sunnuntaina oli penkkausta. Satku tuli kuin paperia vain. 110 kg raw penkki tuli ihan omillaan. 112,5 kg tuntui et ei kule sitten alkuunkaan ja pyysin avut. Yllätyksekseni videolta näin et pyysin avut kun oli jo rauta vain räkkäämistä vaille. Tästä on hyvä jatkaa etiäpäin.



Kävästiin treenujen jälkeen muutaman tunnin puisto-, ranta-, metsä- ja kalliokävelyreissu. Kivaa oli ja juhannuksena kenties uudestaan. Tykkään liikkua ulkona ja luonnossa on mukava oleilla ja kulkea.



Tiistaina oli vuorossa mavee. 195 kgssa repes käestä nahkat nätisti. No, eip siin muuta kö desinfiointi kouraan, putsaus ja kunnon kerros nestemäistä mankkua kouraan suojaksi ja otteen parantamiseksi.


Vettä naamaan, venytyksiä ja hengitysharjoituksia ja nostoon fokusoituminen. Vyö päälle, paine vatsaan, asento kohilleen, ja tadaa! Kiireetön, kiihdyttämätön, meditatiivinen 200 kg tuli maasta ylös suoristukseen asti ja alas kuljetettuna ilman rysäytystä. Varaakin jäi, varsinkin jos ois yhtään vauhtia ja kiihdytystä mukana. Rumaahan toi oli mut ei täsä balettia olla tanssimassakaan. Tästä on erittäin hyvä jatkaa.

Hyvää juhannusviikkoa kaikille, älkää hukkuko ja hyviä treenejä kaikelle kansale toivottaen, Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas