Vehnis Festiä festaroimassa


Vehnisfestiä vietettiin jo toistamiseen Autismisäätiön Vehnämyllyn tiloissa Tampereella Jankassa. Olin paikalla juontamassa, laulamassa ja viihdyttämässä yleisöä. Viihdyttämisen lisäksi olin ollakseen ihan vaan ollen viihtymässä yleisössä. Parhaita festarikokemuksia ikinä.




VehnisFestiä oli erittäin lupsakkaa ja mukavata juontaa ja viettää Vehniksellä myös yleisön puolella. Sain suuren kunnian aloittaa tapahtuman alkujuonnolla ja musiikkiesitykselläni. Jännitti kovasti, mutta yllätyksekseni yleisö tykkäsi oikein kovasti. Kuulemma olin hauska, soitin rempseästi kunnon kitarajamittelua ja lauloin kauniisti. Kiitoksia yleisölle näistä kohteliaista sanoista, jotka nöyränä vastaanotin. 



Muina esiintyjinä tarjolla oli mm. Puuwilla-orkesteri, joka oli kunnon Hurriganesin meiningillä esitettyä iloluontoista rokkia ja iskelmäää esittävä poppoo, ja kehitysvammaisteatteria esittävä La Strada, jolla oli mainioita laulu- ja tanssiesityksiä. Dj Antza ja Dj Maisu soittivat lopuksi tallennemusiikkia ja kansa tanssi mukana. Myöskin yllätysesiintymisiä oli runsaasti, yleisön innostuessa poikkeamaan lavalla esittämään omia laulunumeroitaan. Tunnelma oli koko tapahtuman ajan iloinen, rentoutunut ja rempseä.



Vehnisfesteillä oli mahdollisuus myös laittautua hupityyliin, saada pikahiusleikkaus, kyntensä laitetuksi, tulla ikuistetuksi polaroidkuvin, ja oli tarjolla myös trampoliinilla pomppimista ja graffitimaalaustakin. Tunnelma oli koko tapahtuman ajan iloinen, rentoutunut ja rempseä. Ensivuonna on ihan pakko hakeutua jälleen VehnisFesteille, sillä VehnisFest on ihan bäst som häst! Hyviä festailuja kansalle! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas