Deadlift parteee, yeah! Mavebilleet, jei!


Maastavetoa tein sunnuntaina ratoksi ja ajan kuluksi.




3*12-15*20 kg, 6*40 kg, 3*50 kg, 4*70 kg, 3*90 kg, 2*100 kg,  2*110 kg, 1*120 kg, 1*140 kg, 1*155 kg pitkällä yläpidolla ja hidas lasku alas, 1*165 kg pienellä pidolla alhaalla ja maltillinen lasku, 1*175 kg pitkähköllä ylhäällä pidolla ja oikein maltillisen hitaasti alas. Melkeinpä bodauksesta tuollainen käy, kun näinkin lämpimät kelit ja on negatiivinen vaihekin kera staattisen pidon käytössä.




Nostin ensin185 kg polvien kohdille ja alas... ja sitten tein lisäksi 1*185 kg loppuojennukseen asti kera loppustopin ja rauhallisen alaslaskun. Tuon jälkeen touhusin hieman tuntumanottoa 195 kg rautaan. Joskus kulkee. Nyt ei kulkenut erityisen hyvin, mutta tulipa kuitenkin räpiköityä kaiken kaikkiaan ihan kivoihin rautoihin. Isoimpiin kuin ihan hetkeen... ehkä saattaa mennä APCONissa nostot ees ihan jees. Tai sitten ei, mutta parhaani yritän kuitenkin.



Musiikkina toimi mm. Suotaunot, Amon Amarth, Legion of the Damned, Emperor,  MØRKETIDA
Behemoth, Peer Günt, Immortal, Death, Abbath, Black Skills,  Dune Rats, The Chats, COSMIC PSYCHOS, Vandals, ja muu menevä mussiikki.


Tuli kuvattua hieman nostoja, niin ehkä niitä pusken johonkin esille. Oli aika väsyneet ja siksi rasittavat treenit, mutta hyvin niistä selvittiin oman hanin tsemppaamana. Kivoja treenejä ja kulkevia rautoja! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas