Tsädääm kekkeruushit!

Se on uusi viikko taas ja sää sen kun muuttaa muotoaan, mutta apina se jaksaa liikkua yhä vain. Satoi taikka paistoi, tuuli tai oli poutasää, niin apina kulkee minne tahtoo ja haluaa. 




Keskipäivällä oli palaveri, johon kuljin kävellen ja sieltä asiainhoidon kautta. Kävelyä tuli yhteensä iltapäivään tullessavähintään 5-6 kilometriä, todennäköisesti enemmänkin. Aikalailla normaali pyörähdys siis kaapunnilla.



Kapungilta paltsusta ja asioitten hoidosta (mm. hain uudet silmälasini optikolta), mie kuljin loppujen lopuksi kotio ja ehdin kotvan verran hengähtää, niin alkaakin penkkitreeniin valmistautuminen. Yhdessä harjoitellaan mie, hani, ja Minna. Tiimipoppoolle ryhmäreenu on riemuisaa ja mukavaa, kun jokainen saa tukea ryhmästä ja omakin treeni kulukee paremmin kun on pienryhmätyöskentelyä.



Penkkausta koutsin siis hanille ja Minnalle ja opastin heitä jeesimään miun sekä raaka- että varustepenkkausta. Ja toisiaan varmistammaan. Jalo se taito sekä alkukevennys että varmistus. Melkeinpä pitäisi kuulua yleistaitoihin osata olla tankoapinana. Hieno, tarpeellinen ja jalo taito önn se.




Lämpöjä mm. kahvakuulilla, venytellen    ja lajilämpöä ylle pelkkä 20 kg tanko penkaten 3*8-12, 8* 35 kg, 6* 40 kg, 5*55 kg, 5*67,5 kg, 5*72,5 kg, 3*85 kg, 2*95 kg ja 1*105 kg. Sitten nuttu päälle ja penkkipaidalla 2*1*125 kg ja 2*1* 145 kg. Lämminhän siinä tuli. Ja vielä lämpimämpi tuli rojuja purkaessa puies tangosta.




Jälkijumppana kapeaa penkkausta nk. american pressinä eli top halfina. Kahdeksan toiston pyramidina: 1*8*20 kg, 1*8*30 kg ja 1*8*40 kg.  Tämän jälkeen tein kiertäjäkalvosinkääntöjä yms. pienillä painoilla. Lopuksi vielä ylätaljavetoa istualtaan vastuskumilla, jonka pujotin leuanvetotangosta kivasti killumaan. Hyvin sillä ylätaljavedot sai aikaiseksi.



Tämän jälkeen olen ottanut rennosti, kuunnellut Lamb of Godia, Legion of the Damnedia ja katsellut Peter Steelen viihdeohjelmahöpinöitä YouTubesta. Minnan kuvaaman videonkin miun paitanostosta, editoin ja latasin juutuubalaan. Pianhan tässä nukkumaan pitäisi mennä. Hyvät yöt ja mukavaa kesää! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas