Toiminnallinen loma tekee abenalle hyvvee



Tervehdys rakkaat lukijat, kamut, ystävät, ihailijat, vihailijat, sponsorit, yhteistyökumppanit, kaikenmaailman tiimien tiimiläiset, ja kaikki ketkä tänne blogiini eksyvätkään!



MAANANTAINA Tuli käveltyä sellaiset 6 km, jonka jälkeen tuli Nastolan Pajulahti-keskuksella pelattua muutama erä sisäcurlingia. Tämän jälkeen kuntosalille tutustumaan. Hieman kävelyä ja sen jälkeen mie penkkasin tänään 110 kg asti lämmöt raakana, sitten DOMS-slinkkarilla lisälämpöä ja 160 kg asti paidalla. Lisäksi toki venyttelyitä, kiertäjäkalvosinkiertoja, yms.



TIISTAINA Aamulla geokätköilyä ja kävelyä. Päivällä tein CROSSTRAINING-treeniä ja kävelin ja illalla kyykkäsin. CROSSTRAINING-treenisä oli traktorin renkaan pyöritystä, voimakelkan työntöä, soutulaitetta ja venyttelyitä. Illalla kyykkytreenisä 110 kg asti ilman kenkiä, vyötä tai siteitä. Lisäksi toki venyttelyitä ja kävelyä.



KESKIVIIKKONA   Aamulla crossfunkisa trampolinia, varpaan kasto -liikettä tasapainotukilla kulkien, vahtalihoja puolapuil roikkuen ja jumppapatjal jalkojen nostoa, pukille hyppäämistä, joustopatjal nk suojuoksua, hyppimistä, slalomhyppyi ja voimistelurenkaissa sekä leuanvetoi että muuta jumppaa... Päivällä lisäksi kehonhuoltoa ja kävelyä tulee kymmenkunta kilometriä,.. Tällaisesta minä tykkään. Aktiiviloma.



TORSTAINA kävelyä aamulla ja rennot rytmit päivällä. Rennot rytmit tunnilla olin kaikkine vaivoineni kuntotanssimassa Optimal Performancen ptnäkin tutun ohjaaja Sannan ohjaamana. Oli kyllä ihanan hauskaa, rentoa ja hikistä. Illalla Mavetin kapealla jalkalevveyvellä 155 kg asti. Lisäksi ylätaljavetoa, alataljasoutua, koutsimista... Trapbarmavea ja muuta kivaa.



PERJANTAINA KAJAKILLA KÄYTTII JÄRVIRETKI UAAMULLA. PUTKIRULLAILUA tuli tehtyä päivällä... Nam. Illalla kävelyä, jalkapalloilua ja sitten vielä TULI TEHTYÄ KEVYT PENKKI, joka siis eka RAWna 80 kg asti, DOMS-slingshotilla 90 kg ja 100 kg lämpönä. Paita päälle: 100 kg ja VAIN 120 kg. Maanantaina kö tulj tehtyä se 160 kg paidalla. Lopuksi vielä erinäisiä apuliikkeitä paineilmalaitteilla että vapailla raudoilla.



LAUANTAINA aamulla leiri”olympialaiset”, jossa mölkkyä, sellasta leikkikeihään heittoa, ja leirin loppupalaute. Sitten pakkaamiset, parin leiriläisen avulla Lahteen autolla ja sieltä bussilla Treelle, josta kävelyä pari kilsaa.



SUNNUNTAINA lepäilyä, ostoksilla käyntiä, Burger Kingissä syömässä käyntiä ja kahvilassa välipalasorbetilla käyntiä ja kävelyä yhteensä joku viitisen kilsaa. Aikas lämmin.




Ollut kyllä oikein mukava viikko. Huomenna luvassa palaveerausta, kävelyä, asiainhoitoa ja alkuillasta yhteistreenit Tiim Aappenan väellä. Tiistaina Taysiin uusien astmalääkkeitten käyttöopastukseen. Erinomaista kesää, keliä, treenausta, lepoa, lomaa ja hyvvee ensiviikkoa! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas