Hyvää tiistaista kesää kaikille!


Tervepä terve mussukat, russukat, nussukat, tussukat ja muut mainiot vipeltäjät! Se on jo tämän viikon tiistai ja helletä piisaa! En siis hehkuta kuumuutta, koska aurinkorasvasta huolimatta naama paloi taas. En valitakaan. Kunhan totean vain.



Tännää tuli seikkailtua poikkeuksellisilla bussilinjoilla keskustorille ja keskustasta Taysille. Siellä sitten etsittiin oikeaa rakennusta mistä pääsisi allergiakeskukselle. Kun se löytyi, alkoi talojen sisältä oikean kerroksen ja käytävän etsiminen. Olimme oikeassa paikassa, mutta hoitaja etsi väärästä paikasta, joten vaikka olin erittäin hyvissä ajoin paikalla, myö päästiin vastaanotolle reilusti myöhässä.



Sain neuvonnat uuden yhdistelmä-astmalääkkeen otosta ja siitä että mitkä aiemmista jää puies ja mitkä jää vielä käyttöön lisäksi. Siitä onkin pitkä aika kun olen tuolla lisukkeen kera mitään lääkettä ottanut, mutta sillä todellakin saa maksimaalisemmin lääkkeestä elimistöön, eikä jää nieluun pyörimmään. Olo on kyä heti parempi tuon uuden lääkkeen kanssa kuin aiemmalla kombolla.



Jospa jatkossa rankemmatkin treenit sujuisivat kevyemmin kun ei hauko henkeä kuin kuivalla maalla. Saattaisi vaikka vahingossa tulostasokin nousta. Tai sitten ei. Jännityksellä jään odottamaan tulevaa. Hyvät kesät ja treenit teille! Kulkekoon henki hyvin! T. Krisse Tuominen.


Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas