Kotijumppaa ja laatuelokuvahetkiä

Tervehdys kaikki rakkaat blogini lukijat! Niin vakiokävijät kuin satunnaisetlukijat. Moikka moi myös uusille tänne ekaa kertaa löytäneille. Toivottavasti viihdytte!



Minulla on niin etuoikeutettu asema, että olen voinut kumppanini, entisten ja nykyisten sponsorien ja ystävieni kanssa tehdä oman kotikuntosalin, itse asiassa jopa useita eri salitiloja, niin voin treenata periaatteessa melkein mihin aikaan tahansa. On penkkipunnerruspenkki, tasapenkki, vinopenkkaus onnistuu, on selkä- ja vattapenkkiä, leuanvetotanko, voimanostotanko, ez-tanko, fussball-tanko, pumppitanko, vastuskumeja, erikoiskahvoja, t-bar-row-nurkkaus, siirrettävät kyykkytelineet, mave-korokkeita, voimakelkka, yms. Eli penkkaus, kyykky, maasteveto, olympianostot, ja voimamies- ja otevoimatreenejäkin onnistuu. Mutta ennenkaikkea lihasten huolto, jooga ja meditaatio onnistuu täysin mihin aikaan tahansa. Niin yksin, hyvässä seurassa kuin vaikka oman tiimin kanssa.



Kotisalillamme meillä on lihashoitovälineinä ja jumppavälineinä esimerkiksi monenlaisia pilateshierontapalloja, tupla-faskiapallo, rumble rollereita, abroller aka ab wheel, foam rollereita, sit-up -matto eli vatsalihastuki- / -pilates-jooga-blokki,  joogapyörä, wrist roller eli rannevahvistin, roikunta- ja liikuntaliinat, joogapiikkimatto,  joogamattoja, retkipatjoja, erilevyisiä eripaksuisia ja erityyppisiä ja erivahvuisia vastus- ja jumppakumeja, jumppapalloja,  vatsa- ja selkäpenkit, leuanvetotanko, reaktionyrkkeilypallo, ja kaikkea muuta pienempää ja isompaa välinettä millä itselleen ja hyvälle seuralleen saa kätevästi saa suoritettua monipuolisesti kevyttä ja raskaampaakin jumppaa, venyttelyitä, jooga ja meditointiakin.



Tänään olen nauttinut siitä mahdollisuudesta, että voin omassa rauhassa, kiireettä omassa tahdissani pitkin päivää venytellä, tehdä tasapainoharjoitteita, kylkitaivutuksia tasapainolaudalla, rannekiertoja 4 kg kahvakuulalla, suorittaa pitkään ja hartaasti piikkimatolla kävelyä ja piikkimaton yllä erilaisia venytyksiä ja jopa tanssiaskeleita tehden, sohvalla ja sohvan eri pintoja vasten jalan taivutteluita, reisi- ja pakaravenytyksiä. Istua pumpattavalla piikkimattopintaisella tasapainoalustalla ja hieroa sitä vasten takareisiäni ja pakaroitani ja tehdä sen päällä syvävenytyksiä em. alueille ja niissä sijaitseville kipupisteille. Painaa pilatespalloa vasten kantapäitä ja jalkapohjia ja liikuttaa jalkaa palloa vasten ja rullailla palloa jalkapohjien alla. Samaa olen tehnyt myös pilateshierontapiikkipallolla.


Tapainolaudalla olen tehnyt tänään monenlaisia harjoitteita, muunmuassa jalalta toiselle painonsiirtoa (tätä sekä jumppa- että -venytysliikkeenä), kylkikiertoja tasapainolaudalla oloa, ihan vain tasapainolaudalla tasapainoilua erilaisissa asennoissa, erilaisia skeitti- ja lumilautakäännöksiä kippejä ja nostoja ja niistä muunneltuja liikkeitä ja venytyksiä, tehnyt melko paljon kyykkyyn menoa tasapainolaudalla ja vahvasti lautaa vasten jaloilla itseään pusken nopeasti ylösnousua ja tätä tietenkin kombona.



Lupsakkaa puuhaa tämä kotona kaikessa rauhassa jumppaaminen ja venyttely. Saa kropan kiireettä aukeammaan ja sekä mielen että kropan heräämään. Tuli venyttelyitten välissä ja ohessa katsottua tänään Tremors 3 elokuva ja olihan se vielä parempi kuin muistinkaan. Todellakin vetää vertoja sarjan ensimmäiselle osalle. Aion katsoa sen myöhemminkin, kun kerran elokuva löytyy nyt hyllystäni dvdnä.


Olen tehnyt lisäksi lupsakkaan tahtiin jalannostoja, nilkka- ja rannekiertoja ja -kääntöjä, pohjeliikkeitä, hieronut pilateshierontapallolla ranteita, hauiksia, ojentajia, pakaroita, rintalihaksia, tehnyt keskitettyä hauiskääntöä 4 kg kahvakuulalla, venytellyt lisää pakaraa ja lonkkaa... ja ottanut rennosti.



Rentoilua on ollut se että olen syönyt hyvää ruokaa ja katsonut The Warrior's Way elokuvaa. Odotukseni eivät olleet suuren suuret, mutta yllätyin positiivisesti. Hieman epätasainen elokuva, mutta 8,5/10 ehdottomasti. Naittaa mukavasti westernin ja nk. samurain tie -elokuvagenren toisiinsa. Lopputulos on kaunis ja omalaatuinen. Suosittelen katsomaan vähintäänkin kuriositeettiarvonsa vuoksi.



Seuraavaksi hakemaan postipakettia ja jos vielä jumppaisi lisää, niin johan sitä ois melkein tehnyt jo jottain. Erittäin hyvvee iltaa teillekin ja pitäkää ihtenne eläimenä! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas