Mavetus on ihan Perce'stä


Tervehdys arvon lukijasto! Mukavaa, kun olet löytänyt tiesi blogini pariin. Siitä suuri kiitos. Toivottavasti viihdyt! <3



Silloin on muuten treeni menny kyllä voimanostajallakin lihaksille perille, kun treenin jälkeen pakara(t) kramppaavat, pohkeet ja reidet tärisevät, hartioita kihelmöi ja hauikset ja ojentajat tuntuvat siltä kuin ois pääsääntöisesti runk... runoillut huolella viikon verran putkeen.... Tuli siis mavetettua niin että, melkein, perse repee... Rätyn ja Lillakin opein siis, heh.



Tännää oli yhteistreenit ja porukalla maasta vedimme eli teimme maastavetoa. Rauta nousi ja totteli kuria. Ainakin enimmäkseen. Ennenkaikkea oli hyvä tunnelma, renot meininki ja kannustettiin toisiamme. Se on mukavaa, kun  oikeesti autettaan ja tehhää porukassa. Väsyneenäkin kulkee treenit paljon paremmin.



Treenini menivät koutsimisen ohella, oman treenin osalta jokseenkin seuraavalla tavalla: ensin alkulämpöjä, syvävenyttelyitä taka- ja etureisille, reisien sisentäjille ja -loitontajille, vastuskumijumppaa, pelkällä 20 kg voimanostotangolla lämmittelyä 5*10-20, 8*30 kg, 6*40 kg, 2*5*55 kg, 6*65 kg, 2*4*75 kg, 5*85 kg, 5*95 kg, 6*105 kg, 2*5*110 kg, 5*120 kg, 4*125 kg, 3*135 kg, 3*145 kg, 4*157,5 kg,   ja tein kaksi vajaata toistoa 167,5 kglla, koska tunsin pakarassa melkoisen juilahduksen ja kivun.



Ilmeisesti pakaralihas ei kuitenkaan revennyt, korkeintaan venähti lievästi jos sitäkään. Lämpimällä kelillä kun treenaa niin vaikka joisi kuinka, niin voi tulla vesivajausta, joka johtaa melkoisiin kramppeihin. Ja "saattoipa" siinä nostaessa vihdoin aueta (rauta hieroo -pohjalta) kunnon pakarassa ollut lihasjumi joka on sen verta vittumainen ollut viimepäivinä että joku voisi käyttää siitä ilmaisua: jonnisortinu lihaspinne.



Tein 135 kg asti kengät (ei vetosukkia) jalassa ilman vyötä, siitä eteenpäin tein löysähköllä 1-kerroksisella Titanin Deadlift suitella. Sen kanssa käytin vyötä 145 kgsta eteenpäin. Tein nostoja treenin aikana sekä kapealla, erittäin kapealla, kapealla sumolla että puolileveällä sumolla.




Tuli treenin jälkeen koutsittua apuliikkeitä ja kannustettua muitten treeniä. Omalta osaltani tyydyin venyttelemään, käyttämään rumble rolleria, faskiapalloa, käyttämään puhallettavaa piikkimattomaisella pinnoitteella olevaa tasapainotyynyä pakaroitten alueella, ja venyttelemään. Ja purkamaan rautoja tangosta pois. Se tuntuu olevan monelle se hankalin liike, sillä se jää monella tekemättä.



Tällä kertaa treenejä tahditti mm. Hilja Grönforsin, Sister Rosetta Tharpen, Gôr Mörgûlin, Kummelin, Sepi Kumpulaisen, Matti Pellonpään, Hurriganesin, Remun, Sir Elwodin Hiljaisten Värien, R.L. Burnsiden, Grand Magusin, Grest Machinen, Hola Ghostin, Peer Güntin, The Chatsin, Cosmic Psychosin, ja Legion of the Damnedin musiikki. Eli vallan letkeää oli meininki musiikinkin puoleen. Nyt otan iisisti, katson Dead Rising - The Watch Tower -elokuvaa DVDltä ja olen ollakseen. Kaikin puolin kiva sunnuntai siis kaiken kaikkiaan. Kiva treeni mahtavassa porukassa ja parempi mieli. Jei! Oikein mainioita treenejä ja hyvää Pyhän kolminaisuuden päivää. T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas