Leffojen kahtelua ja lepäilyä

Joskus on erittäin tervetullutta ihan vain levätä ja ottaa rennosti. Sunnuntaina kun oli treenit ja pakara vihoitteli sen jälkeen kovasti, niin maanantain otin ihan loman, rentoutumisen, lepäilyn, nukkumisen ja lunkisti ottamisen kannalta.



Tuli maanantaina makoilun ohessa venyteltyä ja tehtyä lihashuoltoa. Toki myös katsottua elokuvia. Vastamykky (Contagion)-tekeleestä kirjoitin jo aiemmin blogissani, mutta nyt jaksoin räpiköidä sen loppuunkin asti. Pitäisi melkein kunniamerkki saada tuosta saavutuksesta.



Vastamyrkyn jälkeen kayspin Cold & Dark-elokuvan, joka on mielenkiintoinen yhdistelmä kauhua, toimintaa, jännitystä ja erittäin makaaberia huumoria. Ei tuo ole mikään hienoista hienoin hengentuote, mutta vallan hyvä omassa tyylilajissaan. Ihan katsottavahan se on, ja yllättävän omalaatuinen.



Aloitin illalla lisäksi katsomaan jälleen kerran, tosin pitkästä aikaa, Tremors 3-elokuvaa eli Väristyksiä-elokuvien kolmatta osaa. Onhan tuo taattua kukkua ja roskaelokuvien kermaa. Jotkut tykkäävät vain siitä ekasta leffasta, minä taasen pidän koko elokuvasarjasta, siitä että elokuvan hirmiöt kokevat elokuvasta toiseen muutoksia. Evoluutio on jännä asia. Ja viimeisin elokuva sarjassa on mielestäni loistava. Ja kelpo meininkiä on tämä kolmonenkin.



Tänään oli tarkoitus lähteä  treenaamaan läheiselle salille  jos herään ajoissa. Heräsin erittäin hyvin ajoissa, mutta sen verran kolotusta, jumitusta, uupumusta ja väsymystä, että otan tämänkin päivän lunkisti kotona leväten, venytellen ja lihashuoltoa tehden.



Kotona miulla on useita erityyppisiä joogamattoja, nk. "piikkimakko" tai joogapiikkimatto kuten jotkut sanovat, foam rollereita, rumble roller, pilates-/hieronta-/-palloja, jumppapalloja, vatsa- ja selkäpenkki, vastuskumeja, leuanvetotanko, nyrkkeilyreaktiopallo, sit-up -matto / vatsalihastuki / pilates-jooga-blokki, tupla-faskiapallo, wrist roller eli rannevahvistin, erityyppisiä kahvakuulia, joogapyörä, vatsarolleri/vahtalihapyörä eli abroller tai ab wheel, erilaisia tasapaino- ja kierto-lautoja, käsipainoja ja muuta sen sellaista, millä kätevästi saa itselleen taiottua monenmoista lihashuoltoa, venyttelyä ja jumppaa tällaisena aktiivisen levon päivänä.



Ajattelin katsoa tännään tuon Tremors 3 elokuvan eli suomeksi Väristyksiä 3. Hienoja elokuvia onpi ne minun mielestäni ja kolmososa ei mielestäni ole sarjan ensimmäistä osaa huonompi. Se on vain erilaisempi. Sekä hahmot että monsterit ovat muuttuneet ja monipuolistuneet. Nämä ovat toki näitä makuasioita, mutta minä tykkään.



Seuraavaksi lounasta, lefun tuiottelua ja sitten jumppaamaan. Toivotan kaikille erityisen hyvää tiistaita ja maanmainiota viikkoa! Niin, ja todella hyvää juhannussimaa ja Juhannusta sitten kun on sen aika! T. Krisse Tuominen.



Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas