Kävijälaskuri

perjantai 11. marraskuuta 2016

Yli vuoden verran bloggausta ja joku jopa löysikin blogini!

Kappas keppas vuaan ja jiihaa und jeehaa!


Värikäs on blogi, sen kieli ja sen bloggaaja...

On se jännää kuinka blogini on tavoittanut hämmentävän palajon kansaa luokseen. Olen pitänyt tätä kuntoilu- ja urheilublogiani vasta reippaan vuoden verran ja reippaan reilut yli 25 000 immeistä, elläintä ja immeiselläintä on löytänynnä blögäleksieni parriin! Jep jep ja aika mahtavaa, vaekka ihan ite niin sanonkin!


Kinky-lesbo-seksivä pervoluolas.... vaiko sittenkin ihan vuaan arkisesti KP GYMillä Turussavarustevoimanostoon siirtymävaihees oleva ent. raakanostaja ja varusteisiin kirjaimellisesti auttava koutsindeeros Anna Khudayarov...

Vuoden aikana olen mm. treenannut kädenvääntöä, voimanais-urheilulajeja, otevoimailua, painonnostoliikkeitä, voimanostoa, nk. sotilaspenkkipunnnerrusta eli voimapunnerrusta, ja esim. juossut useamman cooperin, jumpannut paljon ja monipuolisesti, pyöräillyt ja vielä enemmän kävellyt, hölkännyt ja lenkkeillyt, urheillut voimanaisurheilussa, otevoimailussa, ja voimanostossa sekä sen kaikissa kolmessa lajissa voimanostokisoissa että kosolti penkkipunnerrusta yksittäisenä lajina, kuvannut em. asioita, tullut kuvatuksi, piirtänyt aiheesta julkaistujakin sarjakuvia, ja blogannut yms. somettanut kosolti.

Vaffailua, safkaamista ja lisää vaffailua


Olen myös kuntouttanut bloggauksen ajan esim. jalkojani, selkääni, lonkkaani, lantiotani, hartioitani, ranteitani, ja taistellut uniongelmien kanssa. Silti tai juuri siksi olenkin aappinan tarmolla saanut aikaiseksi melkoisen määrän kisaamista eri lajeissa, eri lajien treeniviikonloppuihin osallistumista ja niitten järkkäämistä, oman tiimin perustamista (=Tiim Aappena), tiimissä kisaamista (=KP GYM ja Tiim Aappena), Voimanosto-ryhmän vetämistä Taimi ry:lle, ja esim. tiimin koutsina ja ohjaajana/valmentajana toimimista. Värikäs aikakausi siis todellakin! Kyä kelpaa vanhana muistella.... jos mitään vanhana enää muistan! Hih!

Uusi Laine -yhtye ja yhtyeen rumpali-taustaölisijä-nuaaras keskellä!!!!


Just nyt on aika jees olo, vaikka alkuviikko menikin vattalunssassa. Uuteen alkuun monelta osin tässä onpi taas päädytty elämässä. Hyvä niin. Hauskaa kun ei koskaan ole valmis. BANZAIIII! T. Krisse Tuominen, ihan da aappena itte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti