Kävijälaskuri

maanantai 28. marraskuuta 2016

Jumppaa, tulevia kisoja ja muuta sen sellaista


Aappena jumpalla tuaas Steel Bodyssa


Eilen kävin taas jumpalla iltasella Steel Bodylla. Reilu 2 h siinä män. Hyvää seuraa ja hyvää meininkii. Tein mm. erinäisiä tavanomaisia ja hieman eriskummallisempia venytyksiä ja lämmittelyliikkeitä, rintaa vasten tuettua soutua laitteessa, T-kulmasoutua,  smith-kyykkyä, penkkausta kapealla otteella, lattiapenkkausta, penkkausta vastaotteella ja ihan vaan tavallista penkkipunnerrusta, haukkareita ja ojentajia mitä moninaisimmin tavoin, vatsalihaksia koneessa, kylkiä koneessa, istualtaan ylätaljavetoa, yms... Kyllä tuossa jumpatessa ajan sai taas kulkemaan.

Levyttämistä se tämäkin, heh

Tännään kävin aamupuhteikseni palaveeraamassa ja vetämässä ARTTELIssa kuntopiiriä. Hauskaa puuhaa oli se, kun ryhmä oli tavattoman hilipeää sakkia. Ryhmänvedon jälkeen poikkesin kotona, josta kuljin antikvariaatin kautta ruuoanhankintaan ja frendien moikkailuun.

Minä olen notkea... <3

Antikvariaattiin huolivat ystävällisesti toistakymmentä vinyylilevyä ja vastineeksi sain kaksi kassillista jumppa-, voimailu-, kuntoiluopasta... hyvä diili oli se. Nyt sitten kelpaa, kun on opasta vähän joka lähtöön. Viikingin voimakirjakin! Jee!

Jalat kohti kattoo ja roukkenroul!


Joulukuun yhdestoista Bullfarmilla Tampereella on FPOn Tatu Avola Memorial -kilpailut, joissa olen nostamassa naisten varustemaastavedossa. Suaap nähä kuinka aappenan käy! Heh! Ja tuon kilpailun jälkeen ajattelin pittee hyvin ansaittua lomaa loppuvuoden. Tammikuun seitsemäs päivä Turussa KP Gymillä on kaikille avoimet kilpailut, joihin näillä näkymin osallistuvat Tiim Aappenasta miun lisäksi Jouna ja Pode.

Penkkausta ja tiukka tentti...

Tiedänpä siis mitä teen alkuvuodesta. Suunnitelmia toki on paljon pitemmällekin, mutta en kiirehdi asioitten edelle, vaan jätän tässä välissä asioitten ylle hieman salaisuuden verhoa. Hyviä treenejä kaikille toivottaen! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti