Kävijälaskuri

keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Marraskuussa meininkiä piisaa!

Miulla todettiin viimeviikolla, vuosikymmenien lääkäreillä ramppaamisen jäläkeen, fibromyalgia. Onneksi olin jo (kiitoksia tästä myös Anna Khudayaroville!) aloittanut hoidon etukäteen. Olkanivelen, olkapään, hartian, lavan yms. seudun kivut löysivät myös fysiatrin toimesta sen syyn mistä olen puhunut pitkään, mutta lääkärit eivät olleet uskoneet. Nyt on sitten edessä jo akuutti tarve röntgenkuville ja se onkin seuraava taistelu edessä pikkutaisteluitten ohella. 

Nääshallin kisojen väkeä, kuva: Veijo Lindgren


Viikonloppuna vietimme tuaas Tiim Aappenalla vaffailupäiviä, tiimipäiviä, kävimme kisaamassa menestyksekkäästi Nääshallin Penkkikarhujen marraskisoissa, meillä kävi Veijo Lindgren ottamassa Uuusi Laineen 2017-kalenteriin mahtavia kuvia, tiim Aappenalle vastaavaan plus promokäyttöön upeita fotoja, ja Uuusi Laine keikkaakin soitimme Taivaankannella... Mahtava ja menevä vkonloppu ol se -jesh!

Tiim Aappena toi esille myös Kp Gymiä kunnon aappenaenergia meet muzzafukkameininki -attityydillä, kuvan otti Veijo Lindgren


Yksi viikko tässä menneillään taas... vasta muaanantaessa männään, mutta silti nauru on ehtinyt rai'ata niin että pallea jo kippeennä. Nam nam. Mukavata elloo se tällaattinen. Mitä nyt kivut kiusaa ja silleensä, mutta en anna niitten estää elämästä, vaikka kisaamista ne rajoittavatkin. Etiäpäin vaikka paska suussa maistus, sano mumma-aappena kö tekohampaansa suuhunsa paskatunkiolta takas noukkas! Hih ja heh! <3

Tiim Aappenan koutsaamisen ohella kisaajana voitin naisten sarjan, kuvasi Veijo Lindgren


Torstaipäivällä pidetään Nääshallissa tämän vuoden viimeisiä Voimanostoryhmän virallisia kokoontumisia. Komeasti on aika lentänyt syyskuusta joulukuulle! Torstaina tarkoitus jatkaa omin voimin (plus kiide Marjulle!) Uusi Laine plus Tiim Aappena kalenterikuvauksia iltasella. Kaikkea mukavata on luvassa myös loppuviikosta.

Tiim Aappena oli kisan menestynein ja hilpein tiimi... kuvaajana tiimille hääräsi Veijo Lindgren


Juvalla en tänä viikonloppuna kisaa johtuen melkoisista lamaannuttavista fibromyalgiakivuista, akuuteista olkavarsi-jne-alueen vihlovista lamauttavista säryistä, astman erittäin huonosta kaudesta ja flunssavaivoista johtuen. Katson mieluummin eteenpäin Wfc:n euroopanmestaruuskilpailuja kesällä 2017 kuin surkuttelen pienemmän kisan väliinjäämistä. Onnea ja voimaa kaikille Juvalla kisaaville!!! <3

Hubahabaamassa käytiin myös Gazozin voitokkaina asiakkaina juhlimassa tiimin menestystä! Kuvaajana hääräsi mahtavasti sielläkin Veijo Lindgren!


Seuraavat ja vuoden viimeiset vars. kisat kisaan Tampereella su 11.12.2016 Bullfarmilla Tatu Avola Memorial-kisoissa missä tarkoitus käydä yrittämässä parhaansa naisten varustemaastavedon haastavassa mutta riemukkaan hauskassa lajissa. Tervetuloa kannustamaan!!!! Hyvät treenit muillekin! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti