Kävijälaskuri

perjantai 25. marraskuuta 2016

Muutama sana siitä sun tästä

Aappena se viettää omannäköistään, kuuloista ja tyylistä elämäänsä. Aika siunattua onpi tämä. Mitä nyt kivut vaivaa päivittäin, olkapää onpi sökönä, nilkka ei taivu kunnolla, polviin sattuu, rannekin vaivaa, selekee kolottaa, mutta aeva sama: miulla on hauskaa!!!!! Fibromyalgia ja vammat "hieman" hidastavat menoa, ei sen enempää, ei sen vähempää. Mennään etiäpäin, kun makoilu ei johda mihinkään. Rok rok evribaaadi!


Ou jee ja huba haba, sannoo aappena!


Minusta mitteen bodari- tai fitnessmimmii sais kirveelläkään, kun voimailu on se miun juttu, mutta hassunhauska posettelu on välillä kivaa, ja posettelua on piisannutkin melkoisesti viimepäivinä. Viimeviikon lauantaina kuvattiin kisoissa, urheiluvaate- yms. kaupalla, soittokeikalla ja Taivaankansi-kampuskappelilla Veijo Lindgrenin toimesta Uusi Laineen ja Tiim Aappenan kalentereita (kaksi erillistä kalenteria), kuvitusta Tiim Aappenan promootiokäyttöön, yms.

Legendaarinen bodari Timo "Pode" Poutiainen ja Uusi LaineTällä viikolla Tiim Aappena-käyttöön on tullut otettua eri saleilla lisää erinäisiä treenikuvia ja poseerauksia. Uusi  Laineen -kalenteriprojekti eteni myös torstaina Steel Body -salilla olleissa hassunhauskoissa valokuvaussessioissa, joissa mie, mallina toiminut Marju Saari ja Uusi Laineen Sami poseerasimme jännissä asennoissa. Kyllä siinä oli taas muilla salillakävijöillä ihmettelemistä. Kiitti henkilökunnalle ja jumppaajille suuresta sydämestä ja huumorintajusta!

Marju, Sami ja Aappena ite!


Kyllä oli naurussa pitelemistä jo heti alkusekunneista alkaen ja kyllä sitä tuli nauraa rätkätettyä pitkin kuvaussessiota, niin että nauru sen kun vuaan raikas pitkin salia. Tämä oli vallan hyvä juttu, sillä se piristi vallan nuutuneita ja väsyneitä olemuksiamme, siten että vaikutamme kuvissa intomielisiltä supersankareilta emmekä nuutuneilta itseltämme. Nauru on hieno energianlähde, tälläkin kertaa! <3
Valokuvia käytetään kalenterissa, jolla tarkoitus promota Uusi Laineen ensivuoden keikkoja kera Space Trucker Chicksin. Ainakin tähän asti ihmiset ovat vaikuttaneet hyvin innostuneelta kalenteriprojektistamme. Hyvä juttu onpi se!

Täyttä pasketta, suurella tunteella ja ammattitaidolla!


Tällä viikolla on kuvaamisen ohella tullut pitkin viikkoa jumpattua enemmän tai vähemmän kevyesti, koittaen päästä flunssasta eroon ja toivuttua viimeviikonlopun kisasta. On tullut myös levättyä ja nukuttua harvinaisen paljon. Ja toki vedettyä Voimanostoryhmää ja valmennettua erinäisiä immeisiä. Vauhdikas ja värikäs viikko se tämäkin viikko siis.

Susikin kävi jumpalla Steel Bodylla  -RÄYH!


Eilen tuli jumpattua peräti kolmesti, kerran Nääshallilla ja kahdesti Steelbodylla. Tännään kävin Ratinassa ja olen lisäksi kävellyt paljon. Se on vielä auki, menenkö illalla vaiko viikonloppuna seuraavan kerran salille. Ja voi toki olla että iltasaleilun idea vaihtuu iltakävelyyn. Aivan se ja sama. Tokkopa kuitenkaan loppupäivää ja -iltaa istuksin vain pärsiilläni ja syljeskelen nurkkaan.


Huba hopsanssaa, tässä aappena se hubapposettaa ;-)


Yksi asia joka ilahdutti minnuu tännään, oli se, että sain kuulla pääseväni piakkoin katsomaan Hurriganesia ilmaiseksi! Jee! Ihan parrautta. Hurriganesilta tulee uusi pitkäsoitto, Electric play, ja pittee hankkia levy sen ilmestyessä. Ainakin netin näytepalat ovat vakuuttaneet. Nam!


Kuntosalilla on vallan kivaa jee!


On muuten alta kuukauden päästä jouluaatto, joka tarkoittaa sitä, että aika se on taas liitänyt melkoista vauhtia.Yli vuoden verran tätä blogiakin tullut väsäiltyä. Uskon, että seuraava vuosi menee vähintäänkin yhtä lennokkaasti. Ellei jopa lennokkaamminkin!

Vahtalihoja jumppaamassa


No, taashan tässä tuli turistua vaikka mitä, vaikka piti vain muutama rivi kirjoittaa. Menneehän se näinkin. Täytyy taas liitää muihin hommiin ja maisemiin, joten lopetan blogin tähän ja lähden koneelta. Hyvvee illanjatkoa! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti