Kävijälaskuri

keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Eilisestä, tästä päivästä ja elämästä muuten vaan

Hyvvee marraskuun viimeistä päevvee!

 

Aappena on päästetty valjaista vapaaksi... It's alive! <3


Eilen ti 29.11.2016 tuli roudittua käsipelillä kaksi kassillista kirjoja, lehtiä, levyjä yms. kirjaston "tuo tullessas, vie mukanas" kärryyn, palaveerattua ja tiedotettua virtuaalisesti, feis tu feis ja puhelimitse, käytyä iki-ihanalla vakkarikuntosalillani Steel Bodylla jubaamas ja hubaamas vuaan ee treenimäs, levättyä kotona, ja käveltyä frendun kans yli kaksi tuntia. Aika silleen mukava pvä.

Aappena on Moottoripää eli Motörheadgirl... Motoörhead for eva! <3


Tännään olen tuaas herännynnä puol seittemän aikoihin, ja palaveerannut useamman tahon kanssa erinäisistä asioista, käynyt koutsaamassa salilla erästä Tiim Aappenan immeistä, käynyt hankkimassa ruokaa, moikkaillut frendejä ja kävellyt kosolti. Käveleminen on muuten yksi asioista, joita käytetään fibromyalgian hoidossa, joten siltäkin osin miulla ollut itsekehittelemänäni tuokin hoito jo hallussa ennen diagnoosia ;-)


Aappena jumppaa, jumps!

TIEDOTUS!!!! Taimi ry:lle vetämäni Voimanostoryhmä kokoontuu vuoden viimeiset 2 krt eli nyt tän vkon to ja ensvkon to Steel Bodyssa klo 13-15. Tämä tiedoksi ryhmäläisille ja tutustumaantulohalukkaille. Ilmoitathan miulle fb:n tai sähköpostin kautta etukäteen tulosi, ok?!

Jumppeti jumps <3


Oloni ei ole juuri nyt se ihanin ja otollisin kisaamiseen, mutta päättäväinen ja yllytyshullu kun hieman olen, niin ajattelin osallistua su 11.12.2016 eli ensiviikon sunnuntaina FPOn kansallisiin kisoihin, joissa voi rikkoa Suomenennätyksiä. Suaap nähä suaanko ees aloitusrautoja yli vai kui aappenan käy. Suaap tulla kannustammaan!!!

Lattiapena ja hurlumhei! <3


Kisan jälkeen uaattelin rentoutua, relata, levätä, chillata, ottaa iisisti, lötkötellä, pötkötellä, nukkua, kuunnella hyvvee mussiikkia ja ihan vaan vetää lonkkaa.  Sopivasti kisan jälkeisellä viikolla (jos aappena ei väärin muista) on Hurriganesin keikka ja sinne on tarkoitus suunnata kuuntelemaan hyvvee rokkenrollmusiikkia, kun kerran Electric Play pitkäsoitto on piakkoin ulkona Remu & Hurriganes -yhtyeeltä.

Penkkaamisen hurmos se hymyn huulille tuo


Hyvän musiikin tahdissa tanssimisen lisäksi ajattelin loppuvuoden aikana joulukuussa lenkkeillä lenkkeilykaverini kanssa, nautiskella yhteisestä vapaa-ajasta rakkaan kanssa, käydä luistelemassa ja varmaan katsoa pari hyvää leffaa.

Räps!


Ensivuodessa siintää tammikuussa ekat kisat ja miulle siis julkiset varustetreenit, jotka ovat Turussa KP Gym-salilla. Näillä näkymin meitä Tiim Aappenalaisia on osallistumassa KP GYMin la 07.01.2017 kisoihin peräti neljä, ja muitakin vaffailijoita on saatu paikalle houkuteltua. Hyvältä näyttää siis alkuvuosi. Oikein lystikkäitä treenejä ja hyviä oloja! T. Krisse Tuominen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti