Tykkään kävellä

Tervehdys rakkaat blogini lukijat ja muut mukavat nettimaailman mukavat inehmot!



Perjantaina tuli kävelyä ja ajoittaista potkulautailua rontti 8 kilometriä päivällä. Lisäksi illalla rontti 4 kilometriä kävelyä. Yhteensä siis reilu 12 kilometriä.



Tänään tuli potkulautailtua ja käveltyä yli 10 kilometriä. Kumpanakin päivänä ollut kivasti ylämäkeä reiteissä. Siitä tykkään. Yhteensä tälle viikolle kävelyjä ja potkulautailtujakin kilometrejä tulee kivasti. Ei ollenkaan niin paljon kuin mitä vaikka edellisvuosina on ollut kun tässä ollut lähes vuoden verran loukkaantumis-, kuntouttamis-, eri loukkaantuminen-, lisää kuntoutusta- ja sairaslomakautta, niin ei lonkka ja iso pakaralihas kestä vielä ihan sitä määrää mitä aiemmin, mutta alkaa olla jo kuitenkin kilometrejä sen verran että en koe itseäni ihan sohvalla pieriksäjksi pelkästään.




Ei ole tullut kauheasti yleensä merkkailtua kävelymääriä blogiini, mutta useampi blogini lukija on ollut kiinnostunut tallustelumääristäni, niin olen pikkuhiljaa alkanut niitäkin ajoittain laskemaan
ja merkkailemaan. Todettakoon tässä se että minulla on yleensä repussa aika paljon tavaraa ja tänään sekä repussa lastia että käsissä kannettavaa. Haudatkin tuli tänään laitettua. Siinäkin tuli kivaa hyötyliikuntaa kun sukuhautoja hoidin jälleen. Mutta eipä tässä tämän enempää tästä aiheesta. Huomiseen! Silloin luvassa vaffajumppaa ja yhteistreenejä. MUKAVIA LIIKKUMISIA! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas