Penkkipunnerrusta porukalla

Olimme varmasti melkoinen näky penkkipunnertaessamme porukalla. Kaksi uupuväsyuuvattia nostaa minkä saa ja yhdellä on virtaa vaikka kuinka paljon ja homma kulkee, kun muut yrittää pysyä hereillä. Kesken ei silti jätetty, vaan tehtiin kunnialla.




Keskiviikkona potkulautailin parin kilsan matkan keskustaan asioita hoitamaan ja keskustasta parin kilsan matkan palaveriin ja sitten palaverista kolmen kilsan matkan seuraavaan palaveriin. Sieltäpä sitten kaupungilla hieman asioiden reilun parin kilometrin lenkki kotio. Kymmenkunta kilsaahan tuosta tulee taas. Enkä jäänyt kaivelemaan nenääni vaan vetäisin päivällistä, venyttelin, tein liikkuvuus-liikkeitä, kevyttä jumppaa ja aloin tehdä penkkipunnerrukseen lämpöjä.



Kun on suht. pitkä ja liikunnallinenkin päivä takana, niin aika moni valitsisi jotain loikoilua ja kivaa illaksi, mutta minä koutsin penkkausta tiimiläisille ja penkkasin myös ihan itte. Hikihän siinä tuli jo alkulämpöjen aikana. On se vuaan kauhean ihanaa ja ihanan kamalaa, kun tulloo hiki reenatessa. Ei ole normaalin ihmisen hommaa. Onneksi olenkin tällainen apina. 💪😎



Tul tehtyä reeniä suurin piirtein seuraavasti: 3*12-15*20 kg, 5*30 kg, 5*40 kg, 5*60 kg, 5*70 kg, 5*80 kg, 3* 90 kg, 1*105 kg, 1*110 kg rinnalta lähdön jälkeen hieman avustettuna. Jälkiliikkeinä esim. ojentajia vastuskumeilla. Oman varsinaisen työsarjatreenin jälkeen keskityin muitten koutsimiseen ja kannustamiseen. Hyviä lukemia tuli kaikila. Virkeystaso oli jokaisella vähän omanlaisensa mutta treenit tehtiin. Ja siitä minä tykkään! 😎💓😻🙊



Treenien jälkeen tuli sitten käveltyä hieman lisää ja kuunneltua menevää musiikkia. Ensiviikolle alustavasti jo kahdet treenit katsottuna ja par'aikaa koutsin kyykkytreeniä. Onpa menoa ja meininkiä eikä pääse tylsistymään. HYVIÄ TREENEJÄ KAIKILLE! T. Krisse Tuominen.


Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas