Hyvää viikonalkua ja rentoa kesää

Heipä hei hippiäiset, dippiäiset, mönkiäiset, pönkiäiset, kuopiaiset ja muut maan möngertäjät, jotka blogiani tarkastelette! Olkoon riemu, ilo, onni ja autuus kanssanne!



Viimeviikolla vaihtui toukokuu kesäkuuksi ja voinee sanoa, että kesä on alkanut viimeistään nyt. Tullut voimatreenin lisäksi aika paljon sekä hyötyliikuntaa että muuten vaan liikuntaa. Olen liikkunut paikasta toiseen potkulaudallani, kävellen ja jopa hölkätenkin. Etenkin mekko yllä potkulautaillen olen kerännyt ansaitusti paljon katseita. Potkulauta on kyllä aikuisellekin näpsäkkä tapa autottomana ihmisenä liikkua kaupungissa. Suosittelen.



Tuli hankittua uusi kesämekko Emp:ltä (ei minkäänsortin yhteistyötä ko. firman kanssa, olen vain tyytyväinen asiakas) ja uusia kenkiä, niin kelpaa lompsia ja lumpustella pitkin poikin laidunmaita nättinä, sorjana, herkkänä ja hauraana 👩


Viimeviikolla tuli (hanin jeesimänä) porattua ja tehtyä muuta nikkarointia. Tuli siis edistettyä hieman kyykkytelineittemme tuunausta ja turvatelineprojektin etenemistä. Hyvä myö! Jei! Yllä miusta kuva suojaklasien kera. Viimeviikolla hankimme myös hanini kanssa ilmanviilentimen tulevia paahteita ajatellen ja tokkopa tuon olemassaolo meitä tulee haittaamaan tulevinakaan vuosina.



Tällä viikolla ajattelin olla ressaamatta, relata ja viettää lunkia aikaa hanin kanssa. Treenaamme toki, sillä treenaaminen on kivaa ja sille on tällä viikolla varattu tavallistakin enemmän aikaa. Hyvää ja mukavaa viikonalkua ja ihanaa kesää teille kaikille! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas