Tättärää ja töttöröö, oon nyt 38 v!!!

Tättärää ja töttöröö kaikki armaat lukijat,  kuulijat ja kokijat. Se on nyt synttäripostauksen aika. Ma 03.09. oli syntymäpäiväni ja täytin 38 vuotta. Synttäreitä tuli juhlistettua edellisviikon torstaista lähtien siellä täällä ex temporena siellä täällä. La 01.09. oli Kekkuljkuala Kampuskappeli Taivaankannessa Treen Yliopistolla, missä juhlimme elämän iloa, riemua ja synttäreitäni. Su vietettiin rääppiäisiä hanin kanssa.



 Ma 03.09. tuli juhlistettua syntymäpäivääni työpaikallani, Burger Kingissä, Suomalaisessa Kirjakaupassa, Body Action Finlandissa, ympär ämpär Treeta ja tietennii kotona. Hyvät ja monimuotoiset juhlinnat oli ne.




Perjantaina kävimme hanin kanssa kerityttämässä hivuksemme edustuskuntoon Salon Scissor Sisterillä tukkajumala Elinan taitavissa käsissä. Kiitoksia jälleen oikein mainiosta lopputuloksesta! Elinalta sain kotiinviemisiksi lisäyksen apinavanujen perheeseemme. Hienosti on sulautunut sakkiin gorilla tuo.



Kampaamosta kuljimme Muunsukupuolisten ihmisoikeuksien miekkariin, jossa annoimme läsnäolollamme ja ite puheitakin pitämälle tukemme tärkeälle asialle. Kyllä oikeus asialliseen hoitoon ja muihin ihmisoikeuksiin pitää olla kaikilla. Pirun surullista ettei näin asia ole.



Miekkarista Ratinaan ja safkauksen jälkeen kävimme ostamassa ruoka- ja juomatarviketta, joita veimme Taivaankansi -kappelille juhlia varten jo etukäteen ja jossa valmistimme osan ruuoasta valmiiksi ja järjestelin juhlatilaa sellaiseksi millaisena sen tarvitsimme.



Lauantaina laitoin juhlapaikkaa kuntoon, kävin viimehetken ostoksilla lähikaupassa, ja otin juhlakansaa paikalla vastaan. Juhlat olivat rennot, mainiot, hauskat, meidännäköiset, iloiset, ja maukkaat. JEEEE!!!!!



Sunnuntaina siivosimme juhlapaikan lopullisesti jäljiltämme, palautimme limuja kauppaan, piettiin rääppiäisiä, käytiin shoppaamassa hanille vaatetta ja miulle hot bloodia eli lisäravinnetta alehinnoin tuolta Body action performancesta. Ja oltiin kotona elosta nautiskellen.



Maanantaina töihin ja töissä juhlistivat ihanasti kanssani virallista 38 v synttäripäivää. Oli muutoinkin oikein mukava päivä. Illalla käytiin vielä lisää juhlistamassa hanin kanssa Ratinassa ja siellä täällä juhliani. Suomalaisesta kirjakaupasta la saadulla lahjakortilla ja hanin toimesta sain kunnollista kirjalahjaa. Burger Kingissä juhlistin kruunu päässä synttäreitäni ja levitin hilpeyttä ympärilleni.



Body Actionissa käväistiin myös juhlistamassa ja Ite Ari "Godzilla" Kokkonen leipas miulle reiluakin reilumman synttärialen paketillisesta eri makujen pwo shottivalikoimasta. Jee!!!! Kotona sitten juhlistettiin lisää. Hani leipoi kunnon kakkuakin. Nami nami!!!! <3



Että nyt sitten ollaan 38 vuotta, eikä suotta. On tämä ollut hienoa saada viettää monivaiheisen elämän ja olla elossa vielä nytkin. Mahtavaa!!! Onnea teillekin eloonne! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas