Kevyehkö ma ooooon...

Tuulihan tässä pian miut nappasee mukaansa ja vie Mikä Mikä Maahan, kun olen sairasteluitten, loukkaantumisten ja muitten semmoittisten vastoinkäymisten myötä vajunut painossa ärsyttävän pieniin lukuihin. 



Kunhan pääsen säntillisesti taas treenaamaan lihasmassaa ja lihasvoimaa, niin kyllähän tuo paino nousee taas kuin itsestään. En minä tosiaan halua super heavy weightistä voimanostajana mihinkään poistua. Tykkään nkyseisestä painoluokasta ja koen sen omakseni.



Painoin viimeviikon perjantaina 94,4 kg, lauantaita mie vastaanotin 94,1 kiloisena ja hyvin iloisena. Sunnuntaina painoin 93,7 kg, maanantaina 93,4 kg, tiistaina 92,4 kg,  keskiviikkona 92,7 kg ja torstaina painoin enää 91,7 kg. Pieneksihän tässä on tultu. Tylsää.


Kiinnostavampiin asioihin kuuluupi se, että miulla on kamu käymäs. Eri kamu kävi tiistaina. Kolmatta kamuu näen huomenna... neljäs kamu tulee lauantaita viettämään meille, mutta vasta ensiviikon lauantaita. On mulla sosiaalinen elämä. Huhhuh. On tämä hienoa. Kevyttä ja vaffaa syksyvä toivottaen, Krisse Tuominen.



Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas