Kävijälaskuri

torstai 6. syyskuuta 2018

Kevyttä juttua painosta

Helou hanttapulit, hinttapulit, ja muut hienot huheltajat. Syksy ja duunien duunailut painaa hartioita, selänrevähdyksestä kuntoutuminen, selän ja lantion perusvaivojen jumppaaminen on ei-niin-kevyt-loputon-työmaa ja kylmyyskin jo painaa hartioita, mutta muutoin on ihan  jees pox holirei meininki ja yllättävänkin kevyt olo. Ihan kirjaimellisesti vallan. Torstaiaamuna painoin pisulin jälkeen ja ennen kakkimointia vain vaivaiset 100 kg.

 Perjantai-aamulla vastaavissa aappenaluolan tarkoissa laboratorio-ölözyhteissä vaaka näytti vain 99,1 kg.  Lauantaina aamuvaaka näytti lukeman 98,2 kg. Sunnuntaina 97,7 kg.  Maanantaina vain 97,2 kg, tiistaina 97,1 kg, keskiviikkona 96,4 kg ja torstaina 96,2 kg.  En ole laihisteludieetillä. Paino nyt vaihtelee vaan elon muutosten mukana. Nyt se menee alas. Kaipa tuo joskus ylöskin jälleen kulkee.  


Painoin mitä tahansa, niin en ressaa sitä. On tässä aikuisiällä oltu niin 40 kg kuin 120 kg ja paljon muutakin. Hyvin on tässä välimaasto oltu ja menty, ja mennään jatkosakin. Oikein iloista syksyä kaikille! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti