Kävijälaskuri

maanantai 18. joulukuuta 2017

Ennätyksiä rikottu, pokaalia saatu ja Gladiaattorien finaalilähetyksessäkin näytty

Pokaalia pukkasi Bullfarmilla kisoissa missä samassa kisassa rikoin ennätykset kyykyssä, penassa, mavessa ja yhteistuloksessa FPOliiton avoimen ikäluokan naisten varustevoimanoston +90 kg painoluokassa.  Oli kuitenkin 16 ja 11 v vanhat tulokset, niin johan ne oli korkea aika rikkoa. Kun ei kerran kukaan muu, niin aappena kävi sitten suorittamassa uudet enkat haltuunsa.

Ihan jees tulokset tein, nimeni siis Krisse Tuominen 

Oman painoluokan ja lajin enkkoi rikkoessa ehti tutustua uusiin tyyppeihin, moikata vanhoi, mokata yhden noston ja kaatua happivajeessa naamalleen suaada kroppaansa mustelmia, naarmuja, venähdyksiä, revähdyksiä, hiusmurtumaaki. Ja silmän hiussuonet hienosti sano poks. Tervettä urheiluasennetta kun pyrin pitämään yllä, niin tein kyykyssä vain kaksi nostoa, penkissä yhden ja maastanostoonkaan en anonut neljättä nostoa.  Siltikin yhteistuloskin oli uusi ennätys.

On se naama komia ku mavetetaan


Kisan jälkeinen viikko meni levätessä, joogatessa, ja loppuviikosta kuumeillessa. Lauantaina tuli ulos Gladiaattorien finaalilähetys ja sieltä pääsin bongaamaan taas niinkin tutun naaman kuin ihteni. Gladiaattorien lisäksi bongasin itseni Powerlifting Motivationin Bullfarmkisavideosta. Tietenkin epäonnistunut nosto ja noston jälkeinen  naamallani makaaminen on videolla. On se suuri kunnia mokata kansainvälisen rotaation videossa.... hieno viikko siis mediamielessä.

Turbokin se riemuittee ja kuvasa mie seisaallani taputan! 


Tällä viikolla joulu, vaikka ei kyllä ole tunnelmani joulua nähnytkään. Henki rohisee, pännittää, kipujakin on, mutta toisaalta tuo nyt on miulle ihan normaalia, joten en kauheasti jaksa siitä ressata. Etiäpäin vaan elon lumessa ja hyvvee juuleaikaa teillekin! T. Krisse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti