Kävijälaskuri

torstai 21. joulukuuta 2017

Onks pakko yrittää olla extrovertti jos ei kerran oo?

Alk. per. viestin julkaisin erään Facebook-ryhmän keskusteluketjuun, ja tässä uudelleen julkimoituna hieman editoituneempana versiona... Ollaos hyvätten! JEES POX HOLIREIS DÄNKÄ DÄNKÄ VIUH VAUH VOUH!!!


En mie salil käy ihmisii rakastamassa vaan rautaa. Rauta on sillee kiva tyyppi että se on ihan yhtä raskas kaikille, poikkeuksetta. Ja se on kaikille ihan yhtä paljon kaveri. Saa siitä toki vihollisenkin mutta silloin syynä on vaan ja ainoostaan oma urpous....


Raudan kylmä pinta rauhottaa, saa myrskyt hellittään. Tangosta kii ja valssaamaan niin murheet taas helpottaa....


Ihmiset, ne on mulle salilla ja muutenkin tosi paljon pakollinen paha... mut en kyä toisaalta mun rakkaita tai raudanrenkojafrendei ihmisiksi kutsu. Kutsun heitä muumeiks, apinoiks, karhuiks, monstereksi, ahmoiksi yms., mut en ihmisiks. Ihmiskunta kun on enimmäkseen höyryävää paskaa joka kulkee kohti vääjäämättä odottavaa loppua. Joko kuollaan sukupuuttoon tai paskotaan koko planeetta eikä jäljelle jää kuin korkeintaan torakat........ ja kutsuvat minua positiiviseksi. Lols.Hyvää joulua, juulea, kekriä ja muuta kummien kekkeruusien kivaa! T. Kanssahöpsistinne Krisse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti