Kävijälaskuri

maanantai 16. huhtikuuta 2018

Tulipa hieman kisattua taas

Abena Aappenaluolan suulla serkkuapinan  kanssa edustamasa

Ihan huvin ja mielen virkistämiseksi piettiin pienellä porukalla omat pikkukisat Fuck (in) Finland Gymin tiloissa. Ei pääse unohtummaan kisakäskyjen noudattaminen ja tuo tietttyä (lisä)motivaatiota ja vaihtelua arkiseen puurtamiseen.Takana ol meiän porukalla se klassinen piiiitkä, raskas, uuvuttava viikko, mutta päätimme pittee plaanista kii, kun kerran ol sovittu että otetaan pikkukisat su 15.4., jos ei muuta niin moraalin ylläpitämisen vuoksi. Yllä YouTubes -linkki miun 100 kg gymikisapenaan.


Yllä 90 kg avausnosto. Ei mitään järin ihmeellistä. Ihan perusjees nosto. Yllä tietenkin Kp Teamin tiimipaita ja Harrisin sukat. Muistuttakaamme toki myös, että kuulun omaan Tiim Aappena -tiimiin.

Aappenan paino,pituus on 177 cm

Laitettiin immeisille hupia tarjotaksemme miun nostoja YouTybesiin, koska nauru pidentää ikää. Tässä villi ja vapautunut, mutta silti vaatimaton 105 kg kolmen stopin, käskyjen ja vispauksen kera. Rattle, shake and röll!


Ja todettakoon, että raaka- eli RAWnostoja nämä kaikki oli. Ei rikoita, ei penkkirättiä, iha vaa kaltsonkit, polvisukat, sortsit, kenkät, rannesitteet, vyö, ja tavan t-paita. Että omin voimin siis nuo rautaset liikuteltiin.  NOSTELEMISIIN! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti