Terwepä tewwe tömpyräiset!

Moikka moi rakkaat kawwakasat! Wakastan teitä kaekkia immeismarsuja, -mursuja, hiwwiä, muuleja, mangusteja... Se on meikän skaalalla ny helleaalto. "In this godforsaken Jungle Hell", loihi lausummaan Bela Lugosin näyttelemä Herr Doktor Vornoff viimeisimmässä pitkässä puheroolissaan. Puki sanoikseen olotilani. Hih!



Tuli hajettua jälleen emp.fi:stä tarjoustuotetilaus. Törmättyä postista kaupan kautta kotia, tuli sarjakuvavelho Pauli Kallioon. Se on mukavata nähdä tuttui livenäkin. Suosittelen tutustumaan ko. hlön julkaisutoimintaan ja tukemaan sitä. Nih!



Yllä tämän bloggauksessa, aiemmin hankkimani Emp:n liekkikuvioiset trikoot, kahden hameen setistä se musta minihame, ja uusimmasta tilauksesta onpi Alien-t-paita ja kaksi maltanristi -rannekorua. Kivat ne omaan silmään önn.



Oli helleilmastoista huolimati ihan suht lunkia puuhaa käyä kaupunnilla hanini kanssa hakemassa rytkyä ylle ja musiikkia stereoihin. Nyt kuuntelen Monster Magnetia ja fiilistelen uusia vuaatteita ja korujani. Seuraavaksi hanin kanssa mukavan hikistä nusitaimausjumppaa yhdessä. Nami nami!



Illalla jos jotain vaffajumppaa lisäksi, ja lefujen kahtomista niin tullee tästäkin lauantaagista iloinen lauantai. Toivotan Teille kaikille oikkei lystiä, ihanaaaaaaaah ja teiän näköistä mukavaa viikonloppua! T. Krisse Tuominen.




Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas