Kävijälaskuri

perjantai 2. syyskuuta 2016

Lissee jumppaa, voimajumppailua ja hyötyliikuntaa

Keskiviikkona oli ohjelmassa mm. perussetin, eli aamu(päivällä)kotona tehtävän vastuskumijumpan, liikkuvuusharjoitteitten ja venyttelyitten lisäksi kulkemista reippaalla tahdilla Ratinan stadionin kuntosalille hakeutumista. Siellä infosin tuttuja naamoja ihan kasvokkain, ensiviikolla alkavasta Voimanostoryhmästä mitä alan vetää Taimi ry:lle. Ryhmä onkin ilosta ennakkoilmoitautuneista täynnä, kaikki eivät ole vielä varmistaneet tuloaan, mutta hyvänkokoinen lössi meillä on varmistaneistakin kasassa.

Tiim Aappenan Peppe se valmistautuupi jumppaan!


Salilla immeisten kanssa rupattelun ja infoamisen lisäksi tein mm. keppijumppaa, ja tasapainojumppaa tasapainolaudalla ja puolapuilla. Myös hieman omapainoharjoitteita. Salilta mie kuljin vallan reippaasti kaupunnille hoitamaan asioita ja roudaamaan tavaraa. Hiki tuli, mutta enpä ole ennenkään hiestä sulanut.


TeinpäIhanIte-mave-yms. -korokkeet

Roudailujen jälkeen levähdin ja söin ja loppuiltapäivästä Tiim Aappenan Peppen kanssa teimme yhdessä yhteisjumppaa.  Jumppa oli suht. hiit -pohjaista voimajumppaa. Mie koutsasin ja vedin jumppaa ja tein sen verran kuin pitkään flunssassa oltuaan on järkevää tehdä.Koska ei ole viimeviikkojen aikana ollut se paras olo, otin kevyemmin jumpan suhteen ja säästin voimiani myöhempiä koitoksia varten.


Mavettavan ja kyykkäävään voima-aappena-akan koivet, ja Harrisin sekä kyykkysiteet että mavesukat <3

Jumpassa oli alkulämmittelyjen jälkeen mm. hyppelyä 3 * 1 min, mave + rinnallepumppaus -komboa, askelkyykkyä, omallapainolla kyykkyä, kyykkäystä telineistä tangolla ja painoilla, vatsarutistuksia,  yms. Peppe teki koko ohjelman miun koutsaamana hyvällä tahdilla ja mie toipilaana otin iisimmin ja skippasin ne toistot mitkä tuntuivat menevän jaksamisesta liikaa yli. Ei tässä tarkoitus ollut itteään saada heti sänkypotilaaksi vaan lisätä kuntoaan kohti salitreenausta. Treenin jälkeen juteltiin niitä näitä Pepen kanssa, Peppe läksi kotio ja mie menin aika pian goisimaan

Viksu Vaffa Orankimamma se vetelee ihteään GorillaSportsin liinavaatesetissä liikutellen


Torstaina edistin monia projekteja virtuaalisesti, tein kauppareissuja pitkin kaupunnia, hain ja toimitin Postista paketin Vegekaupalle, kun oli sinne muutenkin asiaa. Puhuttiin kaupalla Terhin kanssa lauantain synttärieni ja Mad Priden kunniaksi lauantaille 3.9. tulevista alennuksista ja muusta sen sellaisesta. Kaupalta laahustin kotio ja touhusin siellä virtuaalisesti asioita sopien ja muuten mulla oli ohjelmassa kevyttä jumppaa ja  leivontapuuhan piäällysaappenana kahtomista Peppen ja hanin kanssa.

Peppe, vyö ja kevyttä mavejumppapainoa


Tiim Aappenan vaffailuorankutankit Peppe ja Krisse

Perjantaina hain Viljattomasta valinnasta tilausmunkit, niitten kanssa kuljin Gazozille, Gazozilta suuntasin Lidlille limun ja sipsin ostoon, ostosten kanssa takas Gazozille... Gazozilta mm. Pyynikin alueelle moikkaan tovereita, sopimaan asioita, hankkimaan ruokaa (sain juhliin tarjoilulahjoituksiakin -tattis!), ja kassien kanssa vaihteeksi kotiin kilsakaupalla kassei roudaten. Vaatteitten vaihto, pikainen safkaaminen ja aappenan tie vei Steelbodyyn jossa sovin asioita lauantaina salille menosta ja otin jäsenkorttini taas käyttöön, ja Steelbodysta kuljin postiin jossa lunastin allennuskoodeilla Fitnesstukun postimyynnistä hankitut tuotteet (mm. gluteenittomia ruokatuotteita!), ja Steelbodysta vaelsin Voimalaan, jossa juttelin mukavia, hyödynsin Steel Bodyn jäsenkortin alennusprosenttia tuotteisiin ja sovin alustavasti asioita tulevaisuuteen... Voimalasta mie vaelsin kotio. Kotona safkaa ja lepoa. Niin, ja sometusta ja bloggausta.Pian on jo lauantai, ja lauantaina juhlitaan miun 36 v.-synttäreitä, Mad Pridea ja kaikkea muuta mukavaa, mutta noista asioita lisää seuraavassa bloggauksessa! Hyvät liikunnan riemut! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti