Kävijälaskuri

lauantai 17. syyskuuta 2016

Aappena poikkes tuaas Vegekaupalla!

Tervehdys rakkaat julkisen kuntoilu-, jumppa-, urheilu- ja syöpöstelypäiväkirjani mukavat lukijat, tukijat ja muuten vuaan mukavat immeiset, elläimet ja immeiselläemet! Oikeen ihanata ja hubagutaa, että olette tuaas täällä! Nami nami ja herkkuva lauantaita teillekin! <3

Vegekauppa Tampereen ahkera kauppias Terhi, läjä vitamiineja ja mainio hymy!!!

Aappena se tännään paarusti aamulla Vegekauppa Tampereelle ite kauppiasta moikkaamaan ennen kaupalle saapuvaa ravitsemusterapeuttia. Ravitsemusterapeutti oli saapunut kaupalle avuksi ihmisille heidän ravitsemuksellisissa kysymyksissä, joita ihmisillä helposti on, oli ruokavalio sekaani, vegaani, freegani, allergioitten kanssa pähkäilyä, tai mitä tahansa.

Ravitsemusterapeutti ja hyvä valikoima laadukkaita vegaanisia vitamiineja ja lisäravinteita

Ravitsemusterapeutin kanssa tuli juteltua niitä näitä ja juteltua tuttujen ja tuntemattomien asiakkaitten kanssa yhdessä ja erikseen ruokavalioista, resepteistä, vegaaniudesta, ruuoallisista mielihaluista yms., ja naurettua paljon. Oli mukava nähdä iloisia ihmisiä ja voida jakaa heille tietoa urheiijana ja kuunnella ravitsemusterapeutin näkemyksiä aiheesta. Viksu ja vilmaattinen ihminen. Ja kun Terhikin on oikein mukava ja älykäs immeinen, niin oli oikein kunnon lupsakkaa tunnelmaa kaupalla tännään.
Nauru kun pidentää ikää, niin taidan tämän päivän nauruilla pelkästään elää vähintään satavuotiaaksi! Hih!
 

Mukavat ol piäästä maistelemmaan hyvvee keksivä!


Terhi maistatti miulla ja ravitsemusterapeutilla uusia vegaanisia ja gluteenittomia keksejä. Hyviä olivatten ne. Hyvinkin keksimäiset, mutta pehmeät ja eivät ollenkaan liian kovat, paksut, mutteivät myöskään ohuet, liian kevyet ja höttöiset. Voin kyllä sannoo, että hyvvee ol! Nam!

Vegaanista maustettua soija"kuiva'lihaa'" :-)


Poistuin kaupalta monta naurua rikkaampana, halvalla alennuksessa olleita tuotteita painavampana oleva kassi, kokemusta rikkaampana, ja myöskin Terhiltä saatu miun suosikkiroheiinipatukka Xtreme Protein Cruncher. Kyä ny aappenan kelepoo! Hyvä kaupalla käyminen oli tämä! <3 Ravitsemusterapeutti muuten onpi kaupalla sen sulkeutumiseen asti eli klo 16 asti tännään la 17.9.2016, eli jos olet nurkilla, niin ampaisepa Aleksanterinkadulla Cafe Europaa vastapäätä olevaan putiikkiin! ;-) Hyvvee lauantaita teillekin! T. Krisse Tuominen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti