Kävijälaskuri

lauantai 3. syyskuuta 2016

Tunnit lähenevät miun kohdun ulkopuolisen elämän alkamisen tapahtumahetkeen!

Kappas vaan! Justaan mie olin pohtimassa että millaista olisi mennä ala-asteelle, ja klo 17:00 tännän la 3.9. mie täytän huimat 36 v! On se vallan hienoa! Syntämi hetkestä jo pian kokonaiset 36 vuotta -wautsiwau! 

Taimi ry.n Voimanostoryhmän vetäjä ja jonnisortin spönsöröitu atleetti Krisse "Sydän" Tuominen (se o mie!) juhlistaa GPC EM-kultaa, Wpc sm-kultaa, Suomen Paskin Bändi -pokaalia ja Fpo sm-hopeaa synttärihulinoillaan ja "mitalikiertueellaan" posettamalla ja juhlimalla la 3.9. pitkin Tamperetta!!!

Aappena elämänsä tienristeyksessä <3


Miun 36 v -synttärieni MasterPlan!!! 1) Klo 12 juhlinta alkaa VEGEKAUPPA TAMPEREen toimitiloista (https://www.facebook.com/vegekauppaTRE).
Kerrottakoon tässä juhlakansalle, että "Aappena36"-salakoodilla la 3.9. Mad Priden ja miun synttärien kunniaksi Tampereen Vegekaupalla: tutustumistarjous kaikki tuotteet -10%, vitamiinit ja omegat -15 %, proteiinijuoma (appelsiini- ja hedelmä) 1,99 EUR ja Protein cruncher 1,99 EUR. Aletuotteista ei tule lisäksi tuota tutustumistarjous-10 %ia, vaan se koskee nk. täyshintaisia alentamattomia hintoja. Nuo Aappena36-alennustarjoukset ovat voimassa koko päivän huomenna eli la 3.9. klo 10:00–16:00. Vegekauppa sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 26 Tampereella, Cafe Europaa ja Fafa'sia vastapäätä.


Neljääkymppiä kohti posotellaan, heh2) Joskus siinä puol yhen aikoon voisi minnuu juhliva toveristo ja ystävälauma siirtyä Vegekaupasta STEEL BODYyn (https://www.facebook.com/SteelBody) chillailemaan ja vaikka vähän jumppaamaan ennen Mad Pride-kulkueen ja tapahtuman alkua... Miun mukana pääsee salille vaikka toimisto ei olisi auki... tutustumiskäyntinä ilmainen eikä maksa mitään, aiemmin salilla jumpanneille 4 e, paitti jos on tosi hyvä palkkanen niin 5 e. Ota tarvittava raha käteisellä ja mielellään kirjekuoressa jossa sun nimi, niin laitetaan fyffe sitten salin maksu-yms lokeroon mistä se päätyy salin omistajille...

Tää juhlahattuhan on ihan hirveen hauska, hii!      

Uaattelin muuten reippailla tuolla mahdollisesti (jos päivän kunto antaa myöten) alkulämmön jälkeen kyykky - pena - mave -kombon jossa yhellä kierroksella vetäisen mahollisimman nopeesti nuo kolme liikettä -yks toisto per liike-, ja teen tuota kolme kierrosta. Kevyttä crossfit-henkistä kuntojumppaa siis :-) Jos on liian tukkoinen olo niin katson vaikka kun muut jumppaa! <3

3) MAD PRIDE (https://www.facebook.com/events/1096612953739493/) kokoontuu Steelbodyn lähellä Tullinaukion torilla klo 15 ja Mad Pride-kulkue lähtee 15.30 marssimaan Laikunlavalle.

4) Mad Pride -kulkueen siirryttyä Laikunlavalle (ent. Vanhan kirjastotalon puisto), jäämme seuraamaan Mad Pride-ohjelmaa, jossa Nikolas Kivilinna esiintyy ja Open Mic -osuudessa saattaapi eräs nimeltämainitsematon aappena nimeltään Krisse Tuominen käydä lässyttämässä liikunnan tärkeydestä mielen hyvinvointiin

5) Laikunlavalta siirrytään GAZOZiin (https://www.facebook.com/gazoztampere) yksityiseen ostostilaisuuteen, jossa klo 17 alkaen aappena tovereineen suaa olla siellä vaikka parikin tuntia shoppailemassa.. Gazozissa  aletaan urakalla shoppaileen ja veteleen sienipiirakkaa ja suklaabanaanikakkua ja juotavaa samalla kun shoppaillaan. Jee! Tämä siis vain heille jotka ovat tähän erikseen tulleet kutsutuiksi miun toimesta yksityiskutsulla FBssä tai face to face... 
Kilautapa Gazozilla SEYn lahjoituskippoon kolikkosi!

 6) Shoppailun jälkeen menemme toverilaumalla huipentamaan päivän ja illan syömällä hyvvee pizzaa!!!!!! BIANCO on klo 21 asti auki oleva, Tampereen ellei Suomen paras pizzeria-ravintola, joka on tietenkin BIANCO (https://www.facebook.com/ravintolabianco). Biancossa saa gluteenitonta ja maidotonta pizzaa ja pastaa ja siellä myös gluteenitonta ykkösolutta ruokajuomaksi (myöskin sidukkaa ja normiolutta) ja aterioitten hintaan kuuluu salaatti. Kaffea ja teetä siellä myös onpi. Henkilökunta on mukavaa ja tunnelma hyvvee, eli siellä kelepaa syödä synttäreitteni huipentumana kunnon mätöt niin jaksaa kotiokin horjua toiminnallisen päivän jälkeen!
Miun mielestä ihan paras synttäriplaani jee!!!! Meikäaappena muuten juhlistaa myös la 10.9. 36 v ja 1 vko taivallustaan Taivaankannessa Pinni Bssä. Ilmainen ja ikärajaton! Soveltuu lapsiperheille!!!
Ohjelmassa mm. Krisse Sydän musiikkia, runoutta, liikuntaa, urheilua, pienelokuvia, arvontaa yms... Paikanpäällä kirja-, äänite-, lehti- ja vaatemyyntiä. Ota siis cashia mukaan!

Hyvä fiilis tässä päällänsä! Jesh! On se mukava ikääntyä, kun kypsyn tässä 35 v:stä 36 v:hen! Jee! Hyvvee illoista ja ihunaa ikkääntymistä teillekin! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti