Kävijälaskuri

tiistai 16. toukokuuta 2017

Toukokuu toivoa täynnä...

Tekstin alkupuoli aloitettu ke 10.5, ja loppupuoli kirjoitettu ti 16.5... olkaapa hyvä.: Eilen oli vallan vauhdikas päivä. Asioitten hoitoa aamusta asti. Tampereelta Turkuun. Turussa hommia KP Gymillä ja onhan niitä hommia piisannutkin.

Masufileerausta, nam!

Eilen kävi ulkopaikkakuntalaisia karjuja jeesimässä voimanostolegenda Zahiria, jota myös esimiehekseni sanotaan. Ja onhan se hienoa töikseen seurata kovien nostajien kovaa treenaamista. Sitä kun voi kattoo tuhat nettivideoo ja olla oppimatta mitään, mutta kun tekijät tekee ja voi sitä seurata, siinä oppii vaikka mitä. Ei sitä voi tosiaan miun mielestä ainakaan urheilijana ja personal trainerina ja valmentajana kehittyä, jos ei ole riittävän kovatasoisella salilla riittävän kovatasoisessa seurassa hommissa. Nyt ei ole oma kehitys siitä ainakaan kiinni.

Jaksaa jaksaa ja on tiää vuaan eeeehanaa...


On aidosti hienoa että saan olla hommissa KP Gymillä urheilijana, kassalla ja personal trainerina. On upeaa kun saa olla osa KP Teamia, ja auttaa toisia treeneissä ja saada apua omiin treeneihin. Varsinkin, kun olen siirtymässä aina vain enemmän ja syvemmälle varustenoston maailmaan, etenkin osa treeneistä on jokseenkin mahdoton tai jopa täysin mahdotonta tehdä ilman henkilöitä jotka auttavat varusteitten, painojen ja tangon kanssa. Ja onkin hyvä että olen osa KP Teamia Turussa ja hienoa on sekin että oma innokas kuntoilu- ja harrastusurheilutiimini Tiim Aappena myös on nykyään toiminnaltaan aika monipuolinen, ja apuja ja taitoa yleensä löytyy riittävästi nykyään Tampereen päässä treenaamiseenkin.

Näkymätön ystäväni istualtaan ;-)

Eilen duuniaikanani treenasin KP Teamin Jouko Laineen avustamana. Raw-BP 80 kg kivuitta. Paitatestailua tauon jälkeen 130 kg asti. Elokuun Wabdl World Cup & FPO Finnish Nationals -kisoihin starttipainoksi tuo 130 kg näillä näkymin.


Kiva asu on tämä... ehkä vähän hikoiluttamaan laittava, mutta...

Hypätään takaisin kirjoittamaan ti 16.5. ja katsotaanpa hienosti takaisin menneisyyteen ;-) Loogista. Erittäin. Heh. Keskiviikkona 10.5. Anna Khudayarovin ja KP Teamin Amran kanssa treenasimme jokainen omia treenejämme ja touhusimme omia juttujamme. Mie treenasin varustemaastavetoa. Briefsillä ja puvulla 175 kg asti. Eiköhän tuon 175 kg uskalla arpoa aloitusnostokseni elokuun kisoihin.

Anna, Amra ja mie eli Krisse...
Ihan jees lähtökohta että penaan aloituspainoksi 130 kg ja maveen 175 kg. Ei mitään maailman suurimpia lukuja varustenostajalle, naisellekaan, muttei pienimpiäkään. Jostain tarttee jokaisen aloittaa. Miun nostaminen kun vielä turhankin paljon sellaista että hermotus ja piää arpoo että oltiinko nyt raaka- vai varustenostamasa. Taitaapi tällä hetkellä kuitenkin olla niin että olen liukumasa  varustenoston puolelle, mutta ihan periaatteellisista syistä räpiköin yhä raakapuolellakin. Kahtellaan.

155 kg:llä mavetusta KP Gymin lavalla häkissä

Eilen ma 15.5. kävin Paja ry:n salilla räpiköimässä penkkipunnerrusta. Opin siteitten laitosta ja paidan käytöstä yhdessä treenissä aivan älyttömän paljon enemmän kuin mitä päähän on aiemmin uponnut.  Todettakoon eilisestä treenistä myös: "oli muute kiva reissu eilen käydä salilla missä kukkaan ei ottanunna yhteen selfietä eikä belfietä koko reenun aikana... keskityttii ite asiaan... eli huumoriin, eiku siis vaffailuun... muut teki mitä teki ja jeesi mua ku touhusin varustepenaamisen maailmassa. Intoa on paljon, mut taitoa ei kyä kauheesti o. Tuli sellattisii näyttävii "mikä laji olikaan kyseessä?"-tyylisii raaka- ja varustepenkkauksen nättei yhistelmii. Nättiihän se on ku neljänkymppii lähestyvä pyöreähkö akka ahtaa ihtensä paitaan ja alkaa puhista... nättiä kö pikku possu jouluna uunissa. Ja on se kauhiaa ku reenatessa tulloo hiki... huhuhuh..." eli meininki oli siis kohdillaan.

Speed Deadlifting with 100 kg, nopeusmavea 100 kg:lla


Ja senkin uhalla että tekstistä tulee hyvin repaleinen, niin loppukaneetiksi laitan tähän tällaisen pohdintani: "en mie oo mikkeen muaailman waffin nalluskan möllyskä enkä oo järin tekninen.. penkkaan RAWta kuin varustenostaja ja toisinpäin ja kaikkee ihmeellistä sekoilua siltä väliltä, mutta rakkaudesta ja intohimosta lajiin, yritän parhaani.

Anna, Antti-Pekka, ja mie ;-)

Yritän vaikka usiampi liääkäri suositellut jättämään voimailulajit ja etenkin voimanoston taakseni. Sitkeesti kuitenkin jatkan, ainakin tämän vuoden niin hyvin kuin jaksan ja osaan.

KP Gymillä habaposettamassa...


Se mitä tulevaisuus tuo kisarintamalla, muuta kuin iloista saliharrastelua omaksi ilokseni, on tulevaisuuden asia. Ny mennään näillä merkkareilla ja näihin nallekarkkeihin tyydyn, kun miul vain just nyt tiää yks elämä ja näitä mahollisuuksii on vuaan tän yhen tsäänssin verran.

Hassunhauska tilannekuva


Että koittakeepa vuaan kestee miun diletantismia aikanne, kyllä tulloo vielä aikanne ja se aika kö mie en oo räpiköimäsä muitten tiellä ja seassa, vuaan harrastan jossain olkkarin nurkassa omaksi ilokseni ja kipujen lievittämiseksi kaakkaroitten painoilla jumpaten.


Mutta vielä nyt on nyt ja mie reenoilen sen verran ky kykenen ja ossoon ja kiittelen kaikesta avusta kaikkia ihania ihmisiä!!!! <3 Kesällä ja loppuvuodessa kisoissa nähhään -nam! 🤓"  HYVVEE TERVEYTTÄ KAIKILLE! t. KRISSE TUOMINEN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti