Kävijälaskuri

tiistai 9. toukokuuta 2017

Hyvvee lumista toukokuista kevättä kansalle!

Alkoi olla jo kaunista ja kuumahkoakin. Sellaista mitä keväällä on televisiossa. Sitten iski tämä leppoisan liikuttava takatalvi lumisateineen. Toukokuu ja lumisadetta, nami!

Anna ja mie Maailmancupissa lokakuussa 2016


Kansa on kysellyt miun hommista KP Gymillä, että mitteepä Aappena oikein siellä hiääröö ja teköö. No, kaikenlaista. Virallisestihan mie oon ohjaajana ja toimistohommissa. Mutta en mie näpytä pr-viestejä toimistossa jakku päällä meikit ojennuksessa tai  ärjy bullina kansalle käskyjä kaiken päivää.

Täällä jalkaprässi ei varmasti ole liian pieni eikä painot lopu kesken


Mie vastaanotan lähetyksiä postilta, esittelen paikkoja uusille asiakkaille, leikin salilla mukana olevien lasten kanssa, ohjastan laitteitten ja perusliikkeitten teossa, teen tekniikkatsekkejä ja -neuvontoja kyykyssä, mavessa ja penkissä, opastan Recoilin käyttöön, kerron vyön käyttämisestä voimanostossa tai muutoi treenatessa, jumppaan ja jumpautan, venyttelen ja näytän venytyksiä, avustan penkkaamisessa, jeesin mavettajia ja kyykkääjiä, pidän paikat siistinä, siivoan, olen mukana junailemassa yhteistreenejä salin vakkarikävijöille ja salin tiimiläisille, teen osan salin viestinnästä somessa, ja palaveerataan kaikenlaisesta.

Johkin tällaisiin rautoihin tarttis kivuta tuaas


Toki tullut käytyä paljon teknisiä keskusteluja RAW- ja varustenostamisen eroista ja treenatessani esitellyt vaikkapa varusteitani. Kaikenlainen myynnissä olevien tuotteitten ja palveluitten myynti kuuluu myös hommiini.

Kp Gymillä kelpaa tehdä sekä aerobista että voimailua


Tännään illalla treenataan kasin aikoihin tiimin tuttujen naamojen kanssa. Teen tauon jälkeen ekan penkkipaitatreenin. Löysällä paidalla, mutta siirtyäkseni Recoilien maailmasta kohti penkkipaitailua, ja hakeakseni vähän tuntumaa taas hommaan, että pääsee pian tositoimiin, että syksyllä ei tarvitse SM-kisoissa ihteensä hävetä silimät piäästään.

Mie ja bossini Anna


Huomenna salilla klo 12 alkaen treenaan Annan ja kolmannen tiimiläisen kanssa mimmiporukalla. Tarkoitus treenata maastavetoa puvun kanssa. Saapi nähdä kuinka homma kulukee aappenalla tällä hetkellä. Ainakin puvun päälle jeesijänä vallan kokenut tyyppi, kun Anna luvannut jeesiä minnuu puvun kanssa.

KP Gymin pukkarissa


Että muunmuassa tuollaista kuuluu tähän viikkoon ja KP Gymin meininkeihin. Perjantaina muuten klo 16 kokoonnumme AappenaWoimaZen -ryhmällä Steel Bodyn rentoutumistilassa, josta siirrymme pikkuhiljaa vapaitten painojen alueelle käsipainojen kautta tod näk penkkaamaan.

Voe että kö mie oon niin söpskä ;-)Asiasta keppihevoseen. Miun blogissa kävijöitä yli 42 000.  Sijoitus jo toista viikkoa peräkkäin 7. (liikunta ja urheilu), ja 175. (kaikki blogit). Oikkee hyvvee kevättä kaikille! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti