Kävijälaskuri

torstai 22. kesäkuuta 2017

Oikke lystii ja gorillamaisen hubaa Juhannusta teille!

Superraskaan sarjan voimailija-akkasen päälläkin vallan seksyiltä näyttävät Gorilla Wearin trikoot ja tissiliiviurheilutoppiset! <3

Tervehdys rakas blogiini tullut lukija ja katsoja! Elämme juhannusviikkoa ja toivotan siulle oikein lystiä, laadukasta, turvallista ja ihanaa juhannuksenaikaa!


Kyl mie oon niin timmis ja ihkus kunnos! Jeah!

Tuli käytyä hakemassa uusia Natural Woima & Wellnessin mainosjulisteita jakoon Possijärvenk. 3lta tänään ja samalla sovitin ihanaan superraskaan sarjan naisvoimanostajan roppaseeni uusia toppeja ja tiukkiksia eli tiukkoja urheilutrikoita.

On sitä lihasmassaakin tarttunut voiman ohella ja kauniit kuviot trikoissa

Yllättävän hyvältähän ne näyttivät. Kyä se on kaunista kahtottavaa kö kypsässä iässä olevan voimailevan nuaaraksen yllä on rikoota ja toppia. Nam nam! <3

Aappena, mainos, gorillan top crotch joggers housut, GW -kengät ja Natural Woima & Wellnessin premissit ;-)

Käykeepä työkin sovittelemassa, olitte sitten XXS tai L tai vaikka (X)XL, meinaan kyä noi L-koon trikoot menevät elastisuudestaan johtuen myös riskimmällekin vaffailijalle, kuten kuvista näkkyy. Kaupalla käymisen lisäksi kävin toisaalla kukkaostoksilla ja laitan blogiin kuvan siitäkin.

Kukkia haudoille


Huomisen homma roudia nuo kukat erinäisille sukuhaudoille. Toivottavasti huomenna ei sada niin tujusti kuin nyt. Suaapi povata hyvvee keliä huomiselle mutta rämmin mie ne haudalle satteessakin.

Eilen Aappenat kävi jumppasella Every Bodylla

Eilen tuli penkattua eli penkkipunnerrettua kuntosali Everybodylla. Lämmittelin 1-3 toistoilla 70 kg asti, jonka jälkeen penkkasin 1 krt 80 kg ja 90 krt 1. Edellämainitut RAWnostoja. Löysällä penkkipaidalla punnersin: 1 krt 90, 1 krt 100, 1 krt 110, 1 krt 120 ja 1 krt 130 kg.

AappenaWoimaZen -jumpparyhmä huba habaamassa


Tällästä tää on mut aeva sama, jatketaan harjoituksia enihau ja vuh vuh  Rakkaudesta lajiin  Näillä sanoilla toivotan kaikille ihanaa Juhannusta! T. Krisse Tuominen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti