Kävijälaskuri

maanantai 19. kesäkuuta 2017

Se on pian juhannus...

Lehemä ja Aappena Suomen suvessa <3
Aappena ja Muumi Tampereella

Se on juhannusviikko. Johannes Kastaja saattaa joillekin tulla mieleen, joillekin jotain muuta. Toivotan kuitenkin kaikille hyvvee ja selevää Juhannusaikaa!En ole menettänyt kirjoittamisen kykyä, vaikka bloggailuista taukoa on ollutkin. Olen vain yksinkertaisesti keskittynyt tekemään ohjauksia, pr-hommia, valmennuksia, ryhmänvetämisiä, käynyt palavereissa, ja viettänyt vapaa-aikaakin. Kaikkeen ei vuaan pien immeinen ratkia. Eikä muuten ratkia isompikaan. Nih!

Muumi ja mie :-)
Ja rennosti ottaminen ja vapaa-ajan omaaminen on muuten oikeen mukavaa. Ehtii vaikka käydä tanssimassa Mixeissä, lukea, sosialisoitua, käydä taidenäyttelyitten avajaisissa, kävellä luonnossa, syödä hyvin, nukkua paljon, treenata rennommin ja vaikkapa katsoa hupsuja elokuvia.

Tuotantotiimiä ja Gladiaattoirloita... ihan oli pakko laittaa kuva kun oon Gladiaattori-fani <3

Hupsujen leffojen lisäksi kahtellut vanhoja Gladiaattorien jaksoja  ja onpi tullut todettua että ovat ne yhtä tyrnävää viihdettä kuin muistinkin. Tyrnävää viihdettä on myös syksyllä ulos Neloselta tuleva Gladiaattoritkin. Nami nami!

Mie, Kekkonen ja mukava immeinen ;-)


Siltä varalta etten blogauta ennen Juhannusta, niin toivotan kaikille oikein lystiä ja seleväpäistä Juhannusta! Ja elkee hukkuko! Hukkuminen on niin sou lääääst siison. Nih! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti