Sumoa ja vetoa

Sumo plus veto on yhtä kuin sumoveto. Ja sitähä myö tehtiin hyväsä seurasa. Meinaan sumovetoa. Kaksi hervottomassa väsyssä olevaa tyyppiä kö mavettaa sumona niin hervottomaksi huumoriksi ja naurunremakaksihan se meni. Raudat toki reenattiin niin kuin pitääkin.



Lämmöt tein seuraavasti: tangolla kyykkyä tehden 3*8, painotelineeseen laitetulla paksulla vahvalla vastuskumilla maven loppu-ojennusta siten että kumi a) reisillä, b) vatsaa vasten c) lantiolla, ja pelekällä tangolla 2*6*20 kg mavea. Lajilämmöt tein tekemällä 5*40 kg mavea, 3*50 kg mavea, 5*60 kg, ja 4*70 kg. Työsarjoina tällä kertaa mm.  3*85 kg ja 2*2*100 kg. Lämmöt tein kapealla 50 kg asti ja siitä eteenpäin sumomavena. Lisäksi koutsin ja näytin mallia valmennettavalle. Johan siinä hiki pukkas kummallakin.



Ja tämä edellämainittu treeni tehtynä tämän viikon keskiviikkona eli tännään. Viime viikolla penkkiä tuli treenattua peräti huimalla 2*3*70 kg lämmittelyineen koutsimisen ohessa. Mutta silloin kun on univajausta ja siipi maassa ja veto poissa, niin ei ole häpeä tehdä ihan oikeasti kevyempää treeniä. Ei ole siitä iloa kellekään että paskoo ihtensä vuaan sen takia että ny reenataa kovaa vaan periaatteen vuoksi. Kivoja treenejä teille! T. Krisse Tuominen.


Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas