Huhhahei ja 42 pulloon!

Se o jiihaaa, 42, elämää, maailmankaikkeutta ja muuta sen sellaista!

Se on ihan näillä näppäimillä ja näppylöillä kuulkaas se hetki, kun meikäabena täyttää 42. Universaali, nätti luku, jossa on vastaukset kysymykseen vähän kaikesta ja enemmästä. Hieno luku siis juhlia. Ja mie niin juhlin sitä 03.09. erittäin hyvässä hengessä äärimmäisen hyvässä porukassa.


Tämä on myös siitä mainiota aikaa, että meikäläinen on rokannut Vitnessii, Vätnessii ja Vilosofiaa muodossa jos toisessa, sen seittemän vuotta. Siinä on kaikenlaista mahtunut näihin vuosiin. Lisäksi siitä on jo kaksi vuotta, kun sain sekä sydämenpysähdyksen että sydänkohtauksen, ja ulos viikon jälkeen kömmin Sydänsairaalasta. Kaksi vuotta kuntoutusta, joka on kantanut hedelmää. Elämän ja kuoleman välillä horjuvasta kipuilevasta Haamusta tyyppiin, joka kisaa joulukuun alussa voimanostossa Bullfarmilla. Ja monelta osin borskuttaa paremmin kuin koskaan.


Suuressa osassa mun kuntoutumista ja kuntoutusta on ollut tärkeitten ihmisten suuri rakas tuki. Rakkaille Suuri kiitos. Te ootte nösh. Suuren suuri Jesh menee myös miun ystäville, voimanostoyhteisölle, ja roolipeliyhteisöille ympäri maailman. Suuren suuri kiitos myös OSR ja Queer -skeneille. Thanx for the Support. Million thanx for my mates. Ei tässä oikein voi muuta kuin nostaa hattua kaikille, jotka ootte pysyneet mukana. Hyvä me! 

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas