Mitä, miksi, häh?

Urheilijasivuni sijaitsevat Facebookissa   ja Facebookista löytyvät myös tiimini Tiim Aappenan sivut.
Juuri lukemasi blogi tietenkin  Facebookissakin ja blogin jatkeena toimii myös YouTubessa majaileva Läskin Urpon Apinan Vitnessii, Vätnessii ja Vilosofiaa VLOGI. Läskin Urpon Apinan löydät lisäksi G+sta. 

Krisse Tuominen velmuilemassa Gorilla Wearin vaattehia yllään <3

Tämä on Krisse Sydän -artistinimelläkin tunnetun Krisse "PowerBody" Tuomisen kuntoilu- ja urheilublogi, jossa Tuominen kertoilee kuulumisistaan. TERVETULOA LUKEMAAN!!

Krisse esittelemässä Natural Woima & Wellnessin tuotteita


Viksu Vaffa Orankimamma aka Läski Urpo Apina aka Krisse Chrissie Heart Sydän alias Krisse Tuominen on 36-vuotias useissa lajeissa menestyksekkäästi kilpaillut sponsoroitu urheilija, monilahjakas taiteilija, muusikko, kirjailija, bloggari, ja kuntoilija. Krisse kilpailee innostuksen kiilto silmissään voimanostossa sekä raw-nostajana että varustepuolella, voimanaisurheilussa, otevoimailussa ja kädenväännössä. Lisäksi hän tekee yksilö- ja ryhmävalmennuksia, ohjauksia yms. sekä harrastajille, kuntoutujille, että kilpaileville urheilijoille, ja vetää omaa treenaus- ja kisatiimiään Tiim Aappenaa.

Anna Khudayarov (vas.) ja Krisse Tuominen FPO Iloinen Härkä RAW Bench Press -kisojen lämmittelyalueella


Penkkipunnertajana Tuomisella on hallussaan GPC-liiton EM-kilpailuissa la 11.06.2016 kaulaansa asetettu EM-kultamitali naisten avoimen superraskaassa sarjassa (plus maailman- ja yhä voimassa oleva euroopan-ennätys submaster -ikäkategorioihin!) ja WPC-liiton SM-kilpailuissa la 09.04.2016 naisten avoimessa RAWpenkkipunnerruksessa saatu kultamitalisija eli suomenmestaruus! ;) Lisäksi penkkipunnertajana Tuomisen Krisse mm. voitti Tampereella Nääshallin penkkikarhujen kevätkisojen ja marraskuun pikkujoulukisojen  naisten avoimen sarjan, ja oli WABDL Finnish Openin naisten avoimen RAWpenkkipunnerruksessa Kauhajoella la 26.4.2016 neljäntenä, saaden siitä kukkia ja diplomin! :-) Maastavetäjänä Tuomisella on hallussaan WPCltä MaailmanCupin kultaa ja Maailman- ja Suomenennätys naisten varustepuolen -90 kg kategoriassa 160 kg tuloksellaan lokakuulta 2016 ja FPOlta joulukuulta 2016 BullFarmin Tatu Avola Memorial -kilpailuista naisten varustepuolen -90 kg kategoriassa suomennätys 170 kg tuloksellaan. Voimanostajana Krissellä on hallussaan WPC-liiton MaailmanCupin kultaa ja kaksi hopeaa naisten -90 kg varustesarjassa lokakuulta 2016, FPO-liiton RAWVoimanoston SM-kilpailuissa la 23.04.2016 naisten avoimessa superraskaassa sarjassa ansaittu SM-hopea. Voimanaisena hänellä on hallussaan kisavoitot mm. naisten sarjassa sekä 60mm Silarukov Revolving Handle että 50mm Silarukov Pinch Grip Block -otevoimakilpailuissa huhtikuussa 2016, Suomenmestaruuskisoihin vuodelle 2017 karsintaraja ylitettynä (näyttö tehty 7.1. KP Gymillä Turussa) ja tuplamestaruus Baarin Vahvin Nainen -kisoissa, jotka kilpailtiin la 5.12.2015 Joroisissa Hotelli Joronjäljessä. Kilpakädenväännössä Tuominen on 7.1. kilpaillut haastematsissa oikealla kädellä Anna Khudayarovia vastaan ja vasemmalla TKT Nääsväännön Veeraa vastaan, ja lisäksi Krisse sijoittui TKT Nääsväännön riveissä vuoden 2015 SuomiCupin päätösottelussa pronaisten +65 -sarjassa neljänneksi, sijoittuen vuoden 2015 SuomiCupin kokonaistilastossa viidenneksi.

FPO-voimanostoliiton atleetit Krisse Tuominen (vas.) ja Minna PajulahtiWABDL Finnish Openin takahuoneessa Kauhajoella peukuttamssa maaliskuun lopulla 2016


Penkkipunnertamisen, voimanaisurheilun yms. treenaamisen ja kisaamisen lisäksi Viksu Vaffa Orankimamma kävelee, lenkkeilee, venyttelee, jumppaa, pyöräilee, tekee liikkuvuusharjoituksia ja omapainoharjoitteita, treenaa eri painitekniikoita, jeesii muuttourakoissa ja muissa roudaamisissa, oheistreenaa useita lajeja, valmentaa yksittäisiä valmennettavia ryhmiä ja omaa tiimiään, järjestää tiimilleen urheiluleirejä, tempauksia yms., ja kuntosaleilee a) omalla monipuolisesti varustellulla kotikuntosalillaan kotonaan, b) ulkokuntosaleilla, c) kaupungin julkisilla saleilla ja d) useilla kaupallisilla ja yksityisillä kuntosaleilla. Voisi jopa sanoa, että nykyisellään Krissen elämä pyörii paljon kuntoilun, liikunnan ja urheilun ympärillä.

Tuominen ossoo tarvittaessa myös olla söpö ja nätti ;-)


Video SM-kultamitalisuorituksistani WPC SM-kisoissa https://www.youtube.com/watch?v=HvEFnrnoV9c

Video Joroisten Baarin Vahvin Nainen kisoista löytyy miun vlogista
https://www.youtube.com/watch?v=CW5uo3cYRzk

Mie diggailen Podefoorumia <3 p="">http://podeforum.forumotion.com/

Blogissaan oman toimintansa ja ajatustensa lisäksi Krisse Tuominen haluaa esitellä monenlaisia ihmisiä, jotka enemmän tai vähemmän liikkuvat tai haluavat olla liikkumatta. Vapaa maa ja jokainen tyylillään. Jos haluat tulla Krissen haastattelemaksi (tai muuten ottaa yhteyttä), ota toki rohkeasti yhteyttä Krisseen vaikka spostilla -> urheilijakrissetuominen ( a ) gmail.com ja muista korvata ( a ) @ -merkillä ja ottaa ylimääräiset välilyönnit pois. Sähköpostiosoite merkitty em. tavalla roskapostisähköpostirobottiohjelmien kiusaksi.

Krisse Tuominen ja Minna Paler :-)Blogi myös Facebookissa ja blogin jatkeena toimii myös YouTubessa majaileva Läskin Urpon Apinan Vitnessii, Vätnessii ja Vilosofiaa VLOGI. Läskin Urpon Apinan löydät lisäksi G+sta.

TERVETULOA MUKAAN LÄSKIN URPON APINAN ILOISEEN KUNTOILUELÄMÄÄN! 

Huba Haba Bullistus -Hoplaa Hopsanssaa! ;-)

Kommentit

Suosituimpia blogeja (viim. 30 pvän ajalta)

Perjantaisia ostoksiani ja ensifiiliksiä niistä

Värityskuvia ja roolipelikirjoja ilmaiseksi

Aappena tää hymyä kansalle näyttää!