Linkkilöetä

Mitä sie siinä velmuilet? Linkkejä kahtommaan siitä, sannoopi aapena ite linkkien muaailmaan sisäänheittäjänä toimiessaan :-)

Linkkejä, linkkejä, linkkejä, lisää linkkejä, linketi link, linkit linkkaa vaan! 


Kokoan tähän aluksi linkkejä muihin blogeihini, tekemisiini ja julkaisuihin, yms. Tällaisten linkkien jälkeen sitten linkkejä vähän siihen ja tuohon. Ei muuta kuin klikkailemmaan linkkilöetä!

Facebook-sivuni sponsoroituna urheilijana sijaitsevat täällä ja vetämäni urheilutiimini Tiim Aappenan Facebook-sijaitsevat löytyvät taasen täältä. Lukemasi blogi eli Läskin Urpon Apinan Vitnessii Vätnessii ja Vilosofiaa FACEBOOKissa ja Läskin Urpon Apinan turinoita kuvakansion muodossa, artistisivuni muusikkona, kirjailijana ja taiteilijana yms. Facebookissa, blogiani muusikkona blogspotissa ja viimeisenä vaan ei suinkaan vähäisimpänä blogini kirjoittajana ja kirjailijana lymyää tuolla,

Miun sarjakuva-albumia nimeltään Bob Sled Charmer - Moottor'kelkkahurmaaja voipi kahtella ainakin julkaisijan sivuilla. Sieltä sitä suaapi myös halutessaan ostella, vaikka löytyyhän sitä toki muualtakin! ;-)

Hieno kollektiivinen sarjakuva-albumi, joka sai alkunsa miun ja P. A. Mannisen keskustelusta ja päätyi kollektiivisesti piirretyksi sarjakuva-albumiksi, jossa on miunkin piirtämiä sarjakuvasivuja, on nimeltään Teräslilja vs Mutanttizombiet.

Aappenat toevottaa siut kaikenmuaailman linkkilöitten muaailmassa viihtymmään! ;-)


Linkkejä muitten hyviksihuomattuihin hommaloehin

Kiinnostaako voimanosto, raakapenkkaus ja muu mukava ja haluaisit kisata esim. noissa lajeissa? FPO voipi olla liitto juuri Sinua varten! Btw, mie kuulun FPOon jäsenistöön :-)

Kaipaatko jännää sarjista? Tarkasta Seitti ja sieltä löytyy!

Lukulaarista löytyypi kosolti sarjakuvvaa, kaekenlaesta luettavaa (myös bodauslehtiä), kuunnelttavvaa ja kahtottavvaa! ;-)

Kuntoilu & Fitness -lehti tai tuttavallisesti K&F on sekä painettu lehti että nettijulkaisu. Lukemisenarvoinen ehdottomasti!!!

Hervanannan elokuvateatteri Cinolassa Tampereella voit katsoa elokuvia ja harrastaa muuta viihdettä.

Rendel on mielenkiintoinen supersankarisarjakuva ja vallan mielenkiintoinen elokuva! Oli muuten hienoa tavata Rendel ihan livenä ko. leffan markkinointitilaisuudessa Tampereen keskustorilla. Kiitoksia pr-tiimille flaijereista ja kondoomeista! <3 Meni jakoon ja käyttöön myös <3

Mistään noitten linkkien linkkaamisesta ei oo miulle maksettu, vuaan linkkaan noihin, esim. ihan vuaan siitä yksinkertaisesta syystä, että diggaan ko. paikoista, webbisaiteista, yms!

HYVIÄ SURFFAILUKOKEMUKSIA! T. KRISSE "Viksu Vaffa Orankimamma" TUOMINEN


Kyä tässä ropassa piisoo lääniä ja roimmoo voimmoo ku alkulämmittelypainotkin on joittenkin ennätyspainot ;-)


Kommentit

Suosituimpia blogeja (viim. 30 pvän ajalta)

Perjantaisia ostoksiani ja ensifiiliksiä niistä

Värityskuvia ja roolipelikirjoja ilmaiseksi

Aappena tää hymyä kansalle näyttää!