Kävijälaskuri

maanantai 5. joulukuuta 2016

Joulukalenterin viides luukku

Heipä hei vompatit, marsut ja muut tsegziggäät karvaiset elläemet!

Loppukohan aappenalta garderoobista vuaatteet vai miks se möllöttellöö iliman paetoo kuvassa?


Se ois tuaas uus uljas viikko kera vanhojen jekkujen, ja viides joulukalenterin luukku se repsottaapi jo auki. Että ei muuta kuin mukava asento piäälle, popparit suuhun ja hyvällä viiliksellä aappenan aakkostettua joulukalenterin luukkuva öögimään! Nams!

Mie oon niin kovin sorja kuin gebardi Gazozin guteissa...


Garderoobi (eli vaatekaappi), gains eli geinssit badilaiffi-kielellä,  Gazoz, gebardi, gladiaattori... Garderoobiin eli vaatekaappiin onpi kertynyt kaikenlaista rättii, lumppuu, rytkyy ja muuta mukavata. Nykyään tulee hankittua ylleensä Gazozin pipaa, paitaa ja (t)rikoota, silloin kun uutta vaatetta mielin ja kerkiän Tampereen Gazoz Shoppiin shoppaamaan...Geinssit onpi kiva säilyttää kun on tullut vaivalla rautaa tullut rengottua, niin ei halua saavuttamiansa lihaksiaan menettää ihan hevillä, esim. jatkuvalla dieettaamisella tai muulle pärseilyllä. Ja mieluummin olen kevyesti plussalla kaloreissa kuin kitkuttelen jatkuvalla miinuksella. Eipi ole ihmedieetit ja muutkaan sellaiset syömisestä karsimiset miun juttu. Ja voiman- tahi massan -pasketta turha kuvitella saavansa, jos on miinuskaloreilla kaiken aikaa. Fysiikan lait ja silleensä.

Apena välillä vinopenaa


Gebardit ovatten kauniit elläimiä. Ovat muuten paljon laiskempia ja lötköttelevämpi kuin monet luulevat. Vallan vauhdikkaita kuin vauhtiin pääsevät. Samastun suuresti. Gladiaattorit muuten olivat aikanaan ruumiinrakenteeltaan huomattavasti lähempänä miun linjojani kuin sixpäkkiluukkisia bodareita tahi crossfittaajia. Faktat faktoina. Jos ette usko, niin katsokaapa vaikkapa hakukoneella.

Kyä geinssit näkkyy komiasti ku ollaan plussakaloreilla.. komiaa massaa onpi siinä ;-)


Johan tässä tuli pälistyä kaikenlaista, joten tulee aika lopettaa tämä blögäles tähän paikkaan. Toivottavasti siulla oli vähintänsä yhtä hauskaa kö miulla. Huba haba hops! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti