Kävijälaskuri

maanantai 26. joulukuuta 2016

Uudet tuulet puhaltavat!

Tervehdys rakas blogin lukija

Gorilla Wear on motivoituneille ja Aappena on todella motivoitunut vaffaurheilija!


Miulla Krisse "Aappena" Tuomisella on nyt ilo kaikelle kansalle ilmoittaa, että mie olen nykyään osa Gorilla Wear Finlandin ja Skip Finlandin vahvaa, monimuotoista ja kunniakasta tiimiä! Olen Gorilla Wearin ja Skip Finlandin maahantuojan lisäksi  tamperelaisen Lielahden parhaan urheiluravinne-, luontaistuote- ja urheiluvaatemyymälä Natural Woima & Wellnessin sponsoroima.

Natural Woima & Wellnessin Marko vasemmalla Skipin Megaforce-purkilla ja oikealla Tiim Aappenan Jouna maistelemassa vitamiineja ja lisäravinteita Lielahden parhaalla kaupalla! <3

Yhtäkään sponsoria ja yhteistyökuviota miun ei oo tarvinnunna versurilla karsia tukijoukoistani puies saadakseni ihtelleni sponsoroinnit Gorilla Wearilta, Skipiltä ja NaturalWoima & Wellnessiltä, joka onkin erittäin hienoa asia. Nyt miulla on entistäkin enemmän ja monipuolisemmin tukea ja apua takanani, ja tällä kertaa olennaisin kontaktihenkilö on tavoitettavissa kätevästi Tampereella bussiyhteyksien päässä.

Kun poikkeat Natural Woima & Wellnessillä ostoksill, mainitse "Krisse" kassalla, niin saat kaikista normaalihintaisista tuotteista 10% alennuksen! <3


Gorilla Wearin ja Skipin Suomen pään pomokin vierailee kiitetävästi Tampereella, joten kommunikaatio ja sponsorituotteitten, mainos- ja ilmaisjakelutuotteitten saanti on ollut erittäin simppeliä ja uskon, että sitä se tulee olemaan jatkossakin.

Aappena Natural Woima & Wellnessillä Gorilla Wearin eehanaa vuaaetta yllään


Ja ei tämä riemu ja homman toimivuuden hyödyllisyys rajoitu vain minuun, sillä myös Sinulla on mahdollisuus hyötyä uusista diileistäni! Kun poikkeat Natural Woima & Wellnessillä ostoksilla, mainitse miun nimein eli "Krisse" kassalla, niin saat aivan kaikista normaalihintaisista tuotteista peräti huiman hulppean 10% alennuksen! <3 Erittäin huiman hauskoja shoppailureissuja! T. Krisse "Aappena" Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti