Kävijälaskuri

torstai 1. joulukuuta 2016

Hyvvee joulukuun ensimmäistä päevvee!

Aappenan virtuaalisen joulukalenterin ensimmäinen luukku!


Aappena aappenoi aasin kanssa jumpalla! <3


Mie päätin että tänä vuonna edes yritän räpiköidä aikaiseksi muutaman joulukalenteriblogautuksen, ihan vuaan huvin ja hauskuutuksen vuoksi. Ajattelin sitoa luukutukset aakkosiin ja kertoilla itselleni merkityksellisistä aakkos(t)en sanoista. Aakkosia toki enemmän kuin jouluaattoon päiviä, mutta en anna asia jarruttaa minua. Muotoseikoista viis veisaan siis jälleen kerran! <3

Antamassa musiikinlahjalla muille, aappena siis antaumuksella musisoimassa...


ANTAUMUS, Armo, armeliaisuus, Aappenointi, auttaminen, avunantu, apu, antaminen.... He jotka tuntevat minut, tietävät että nämä sanat ovat minulle tärkeitä ja merkityksellisiä. Voisi peräti sanoa, että näitten sanojen mukaan minä elän elämääni. Pyrin muistamaan joka päivä elää elämääni antaumuksella, olla armollinen itselleni ja muillekin, auttaa ja antaa ihmisille ja eläimille ja aappenoida apinana sydämeni kyllyydestä. Ihminen kun ei ole paljoa puusta putoamisen jälkeen puun juurelta kauas kulkenut, niin omaa sisäistä ihmisapinaa on syytä ilolla, riemulla ja nautinnolla syleillä, rakkaudella, ja antaumuksella.

HubaHaba Hop!!!!!


Toivon teille kaikille lukijoilleni erittäin antavaista, antaumuksellista, avuntäyteistä, armeliasta joulukuunalkua, joulukuuta ja Joulunaikaa! Olkoon treeninne antoisat, rautanne raskaat ja nouskoot raudat kevyesti! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti