Kävijälaskuri

maanantai 12. joulukuuta 2016

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

Viikonloppuna oli edessä aappenan tämän vuoden viimeinen kisa. Ruhjeitta siitä selvittiin ja hengissä ollaan. Jotain hieman sain aikaiseksikin.


Aappena kera pokaalin ja parin sponssipaidan....

Sunnuntaina lähdin räpiköimään akkain -90 kg sarjaan varustemaveen Bullfarmille Tatu Avola Memorial -tapahtumaan. Aloituspainona miulla oli vaatimattomasti tehdä Suomenennätys ja jatkaa siitä mahdollisesti ihan sen mukaan, miten kivut, pahoinvointi ja kuumeoireilu sallivat.


Punttimimmi, Aappena, ja vaffoja urogzia...

Ja niinhän siinä sitten kävi, että Aappena did it! "-90kg 150 FPO-stantard Maastanosto, naiset equip" sijaan tulee FPO-liiton ennätystilastoissa lukemaan päivityksen jälkeen 170 kg Krisse Tuominen Bullfarm 11.12.2016 eli SE tuli kipeenä, väsyneenä, ja kamalis kivuiskin.. ja ykköspystin nakkasivat miulle kouraan Tatu Avola Memorial 2016 -kisan single maven ykköselle, hyvä mie! Osallistujadiplomikin oli oikein komea ja Fastin pienessä salipussukassa sain proteiinipatukoita ja muskeliroheiinia.


Rauta nousee kun sitä liikuttaa <3

Kansa pyysi fanikuviin ja kehuja sateli. Aika surrealistinen olo tästä yhä. Ittee harmitti, kun oman kehon kipuilu rajoittaa nostamista, mutta olen päättänyt elää jatkossa terveyden ehdoilla. Seuraavaa kisaani en tiedä, sitä ei ehkä tule koskaan, mutta voimailua en rakkaudesta lajiin, lopeta enää koskaan. Jos kilpailemisen lopetan, edes väliaikaisesti, niin tähän väliin on todella hyvä lopettaa.

Voittajan on helppo hymyillä!!!!!! <3


On muuten mukavaa, kun on lunta maassa näin joulukuussa. Saa nähdä tuleeko valkoinen joulu, vai synkkääkin synkempi musta joulu. Oli miten oli niin nyt on paljon syytä juhlaan. Riemuisaa joulukuuta! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti