Kävijälaskuri

torstai 8. joulukuuta 2016

Joulukalenterin kuudes-kahdeksas luukku

Aappena pläjäyttää kuudennen luukun webbikansan tajuntaan ja aakkosissa mennään ihan Hoo Moilasena. Ei sentään Hoo Ämmänä, vaan pitäydytään Hoossa hassunhauskasti ja hihitellen.

Aappena jumppaa ja pumppaa kevyesti jalkaprässissä


Hurriganes, hauskanpito, hassunhauska, hihittely, hintatietoisuus, haba, haukkari, haupitsi, huba, harrastus, harrastaminen, hartaus, harjoittelu... Hurriganesia on mukava kuunnella, etennii hassunhauskasti hauskaa pitäessä, hihitellen, harrastaessaan haupitsit heiluen hartaasti hubahabaamista harrastaen, voimaharjoittelun ohessa hintatietoisten voimailusalilla.

ihQusti itseoppinut aappena ottaa iisisti


Idiotismi, ihQtus, innostus, IRL, itseoppinut, itsehillintä, innostaminen, innoittaminen, iisi...
Iisit raudat nousee isisti, mutta se vasta onkin hienoa kun raskaat raudat saa nousemaan innostuneena ihQn iisisti. Voimanosto- ja muu voimailu on siitä mahtavaa, että on tullut pikkuhiljaa kohdattua idoleitaan ja ihailunkohteitaan tosielämässä (=irl) ja pikkuhiljaa se tämäkin itseoppinut idiootti on  oppinut idoleiltaan itsehillintää, iisistiottamista ja pikkuhiljaa tekniikkaakin. Kiitti kaikille, joille kiitos kuuluu! Mie olen huono sietämään idiotismia, myös omaani, sen kun oppisin, oisin aika zenmaster.

Hubahaaminen on hauskaa!


Jalat, juoksu, jännitys, jännittäminen,  jahkailu, johtaminen, johdatus, jerkku...
Jerkkua eli voimaa lihoihin on tarttunut elämän aikana siedettävästi ja vaihteeksi se jollain tasolla näkyy uloskin päin. Tunnen riemua joka päivä, kun jalat  toimivat edes siedettävällä tasolla ja kesällä pystyi juoksemaankin. Mie oon ollut aina esiintymiskammoinen ja panikoitsija, ja melkoinen jännittäjä. Se mikä on miulle itteni kokoomista, voi välillä näyttää toisista jahkailulta. Johtamisesta en tykkää, mutta tiimiäni vedän silloin kun se on tarpeellista. Tiim Aappena on muodostunut johdatuksella ja keskiössä on iloitseminen ja hauskanpito.

Jaloittelemassa jahkaillen on aappena johdatuksen äärellä


Taas kerran aappena sai sanailtua jotain. Suaap nähä milloin seuraavan luukkusen suaan aikaiseksi. Hyvvee talvea kaikille! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti